سلام بچه ها. خوبین؟ بچه ها من الان شش هفته ام تموم شده. دیشب یه هو از خواب پریدم قلبم تند تند میزد علاوه بر قلبم سمت راست شکمم هم عین قلبم میزد. تند تند. وقتی قلبم آروم شد دیگه متوجه ضربانی تو ناحیه شکمم نشدم. به نظرتون این ضربان شکم برای چی بود؟ یعنی قلب جنین بود یا ربطی نداره؟
نه عزیزم هنوز خبلی زود ک نی نی رو حس کنی اون گردش خون زیاد توی رحم بوده ک حس کردی توی بارداری طبیعیه ...
ممنون عزیزم. برای شما هم اتفاق افتاده چنین حالتی. خیلی جالب بود تا الان چنین چیزی برام پیش نیومده بود. بارها این اتفاق که از خواب بپرم و قلبم تند تند بزنه برام پیش اومده ولی تو ناحیه شکم نه.
ممنون عزیزم. برای شما هم اتفاق افتاده چنین حالتی. خیلی جالب بود تا الان چنین چیزی برام پیش نیومده بو ...
اره عزیزم منم اینجوری شدم .وقتی ضربان قلب بالا میره گردش خون زیاد میشه رحم هم پر خونه و گردش خون توش زیاد میشه مثل نبض حسش میکنی ....ایشالا بعدا تکونای نی نی رو حس کنی😉
اره عزیزم منم اینجوری شدم .وقتی ضربان قلب بالا میره گردش خون زیاد میشه رحم هم پر خونه و گردش خون توش ...
ممنون عزیزم. آخه من چند ماه پیش یه بار نی نی سقط کردم سر تشکیل نشدن قلب. گفتم شاید این اتفاق یه نشونه خوب باشه از تشکیل شدن قلب نی نی. والا میدونم تکون که نبوده فعلا زوده
ببخشی شما بارداری قبل دلیل سقططتون چی بود چند سالتونه؟ تیرویید نداشتید یا دیابت یا کیست یا پ ...
من 34 سالمه. هیچ مشکلی نداشتم. دکتر گفت این موارد ممکنه پیش بیاد و دلیل خاصی نداره. حتی بعدش هم کلی چکاپ دادیم تا بفهمیم مشکل از کجا بوده چیزی یافت نشد