2777
2789
دیشب یه عروسک دیدم داشتم نگاش میکردم گفت هرچی میخوای عکس بگیر بفرس واسه مامانت تا بگیره😢 خسته شدم ...

ببخش عزیزم ولی به نظرم همسرتون خیلی پرتوقع هستن یه عروسک چیه که انتظارشو از خانواده ات داشته باشن😨😨😨😨

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال یه سقط داشتم شوهرم ب شوخی گاهی اوقات واسع اینکه لج منودراره میگفت .چی بخرن ونخرن ....ولی من ک امپرم میرفت بالامیگفت ب قران شوخی میکنم اصلن انتظارندارم اونا چیزی بگیرن

الان ک باردارم ازهمین الان دارم براش جا میندازم ک وظیفته خودت بگیری قربونش برم خودشم فهمیده ماشالله اینقدذوق داره میگه بریم براش گهواره وکریر بگیرم 

استاتر زرنگ باش نزار خانوادت زیادهرج کنن جلوشوهرتم بگیر والا بهشون رو بدی بیشتر باید سواری بدی

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا

من واقعا سیسمونی تو کتم نمیره. حالا پدرمادرا ذوق دارن خودشون همه چی بگیرن درسته ولی اینکه لیست کنی و همسرتم انتظار داشته باشه نه. منم بابام الحمدلله مشکل مالی نداره. گفت من این مبلغ رو میریزم به حسابت برو خودت بگیر هرچی خاستی، اگر چیزی باقی موند برا خودت، اگرم کم اومد بگو باز بریزم. گفتم نمیخام بدهکارم که نیستید. میریم باهم هرچی خاستید خودتون بگیرید برام. تو رو خدا انقدر مردا رو پررو نکنید

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

بعضی مردا چقدر عجیبن 

اگ قرار بود خودشون بخرن حرف از معایب وسیله میزدن میگفتن بدرد نمیخوره 

حالا ک قراره خانواده دختر بخرن دمشون کلعت شده

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴