2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب یه عروسک دیدم داشتم نگاش میکردم گفت هرچی میخوای عکس بگیر بفرس واسه مامانت تا بگیره😢 خسته شدم ...

چه حق ب جانبه شوهرت😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چه جالب که شوهرت اورد هم میده.

خانواده خودش خونه و ماشین بهش دادن که سیسمونی میخواد از خانواده شما؟

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
من مامانم واقعا نداره خودم قرعه کشی شرکت کردم از سه ماه قبل بارداری خداروشکر اسمم ماه چهارم درومد گر ...

ما خودمون کلا 1300 حقوق میریم که همش میره واسه قسط و کم میاریم

منم 500 پس انداز دارم که میخوام بعد زایمان یه دندونم و درست کنم و یه کادو بگیرم واسه خونه داداشم که تازه خریده😢مامانم همش میگه مگه نمیخواین چیزی ببرین براش

دیگه داری شوهرت رو خیلی پررو میکنی که سفارش همه چی رو میده والله . بنظرم چه جهاز چه سیسمونی خانواده فقط در حد توانشون باید تهیه کنن

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
دیشب یه عروسک دیدم داشتم نگاش میکردم گفت هرچی میخوای عکس بگیر بفرس واسه مامانت تا بگیره😢 خسته شدم ...

شمام میگفتی تو داری بابا میشی ی چیزیم خودت بگیری بد نیس ...من ی بار شوهرم گف هر چی دیدی بگو مامانت بخره گفتم تو ک باباشی چی خریدی واسش دیگ صداش در نیومد ب مامانم خیلی سخت نگرفتم حرف بقیه هم اصن واسم مهم نییس

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
ما خودمون کلا 1300 حقوق میریم که همش میره واسه قسط و کم میاریم منم 500 پس انداز دارم که میخوام بعد ...

آخی میدونم تو این شرایط سخته پس انداز . نمیشه به زبون بگیریشون یا یه دفعه بری دنبالشون برین خرید

این نیز میگذرد 

بنظرم ازالان جلوی شوهرت وایسا دلیل نداره این حرفو بزنه معلومه علاقه یی به بچه ش نداره وگرنه آدم ذوق میکنه خودش واسه بچه ش خرج کنه ازاون طرفم وظیفه ی پدرمادرت نیس برات سیسمونی بگیرن کاری هم میکنن لطف میکنن شوهر بیچاره ی من خودش همش میگه بگو چیزی نگیرن باز من حالشو میگیرم میگم اگه اوضاعمون کاملا اوکی بود نمیذاشتم یه هزاری هم خرج بچه م کنن اونا نزاییدن که!!!

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

ببین شوهرت اگه داداش من بود چهار تا درشت بارش میکردم

بابا تو این گرونی مراعات هم خوب چیزیه والا

خیلی ببخشیدددددد که میگم تخم و ترکه اش از ایشونه حضانت برای ایشونه نام خانوادگی برای ایشونه ولی سیسمونی برای ایشون نیست؟؟؟؟؟

من پدرم پارسال فوت کردن امسال که باردار شدم سیسمونی رو یواش یواش خودم میگیرم 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

بچه مال شماست 

نوه هم كه مال خونواده شوهرت،،پاش كه ميوفته خوب ميگن بچه خودمونه نوه خودمونه حالا خودشم يه خريد بكنه مرد هم انقد خاله زنك؟

البته حتما يه زمينه هايي از قبل ايجاد كردي كه الان اين گستاخي ها هست.

من مامانم گرفت ولي چيزاي مورد نياز نه اينكه خودش و خفه كنه..بقيشم خودمون خريديم