2777
2789

سلام من تازه میخام برم  کلاس خیاطی    لازمه که همه دوره هاش برم  ؟میشه بعضی  دوره هاش رو رفت بعضیا  رو نه‌؟  کدوم  دوره ها   کاربردی هست ؟شهریه ش   همه اموزشگاهها   یکیه  یا فرق داره؟     اونایی که تهران  اموزشگاه میرن    لطف میکنن  بگن  چقدر شهریه   دادن و چه دوره هاییی       ممنون میشم  راهنماییم  کنید 

خدایا شکرت..      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استاتر اصفهانیام اگه جایی رو میدونن برا کلاس خیاطی بگن لطفا

خواهش میکنم 😊  کسی  ک نیومد  جوابمو  بده   امیدوارم  جواب شما رو بدن  

خدایا شکرت..      

دوره نازك دوز را بايد حتما بروى و بعد از اون دستت بازتره كه انتخاب كنى كه ضخيم دوز يا بچگانه دوز يا ژورنال شلوار دوز مانتو دوز كدومو برى ولى اگر مزون دوز هم بخواهى مقطع خيلى بالاتره كه بهتره اول ژورنال را بگذرونى كه برات فهمش راحتتر باشه

دوره نازك دوز را بايد حتما بروى و بعد از اون دستت بازتره كه انتخاب كنى كه ضخيم دوز يا بچگانه دوز يا ...

ممنون     این  اموزشگاهی  که رفتم  میگه  باید   همه دوره ها  رو بیایی     نازک دوزی  تنها   نمیشه...  نازک  دوزی نمیدونی شهریه ش چقدر میشه ؟وسایلایی ک لازمه هم باید بخرم  چقدر میشه  هرینه ش  ؟ ممنون  میشم   جواب بدین  

خدایا شکرت..      
شهريه معمولا براساس قانون فنى حرفه اى است من دوسال پيش رفتم ٧٠٠  بود

۷۰۰   فقط نازک دوزی   یاهمه  مراحل؟ اموزشگاه امروز رفتم   گفت  دوره   ۸  ماهه    ۱۵۵۰  هزار   

خدایا شکرت..      
 ممنون     این  اموزشگاهی  که رفتم  میگه  باید   همه دوره ه ...

اصلش چرخ خياطى اتو و ميز اتو و قيچى برش خوب است بقيه وسايل ممكنه تو هر آموزشگاهى بسته به مدل آموزششون متغير باشه مثلا ما يه خط كش منحنى داشتيم دوتاگونيا خط كش ٥٠ سانتى متر سوزن ته گرد متر  صابون خياطى زرد و آبى كاربن زرد و...  هزينه پارچه گرونه 

۷۰۰   فقط نازک دوزی   یاهمه  مراحل؟ اموزشگاه امروز رفتم   گفت  دوره ...

٧٠٠ فقط نازك دوز منظورش إز هشت ماهه همون نازك دوز بوده چون نازك دوز حداقل ٦ماه زمان مى بره شايد گفته همه دوره ها يه گذرى هم به شلوار و مانتو بزنه ولى نه اينكه توى اينا خبره شويد چون آموزشگاه ماهم ٢٠٠ اضافه گرفت گفت شلوار و مانتو را كه تو مصوبه نازك دوز نيست بهتون ياد مى دهم