2777
2789
عنوان

قسمی از داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 20628 بازدید | 475 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر لطفا حالا ک رفتی مشهد واسه من و عشقمم دعا کن بهم برسیم خیلی داریم سختی میکشیم 😢😣😔

حتما دوستم برات دعا می کنم 🙏🙏

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
عزیزم داستان ازدواجت رو از اولش دنبال کردم . چقدر شیرین بود. خداروشکر ان شاءالله همیشه خوشبخت باش ...

ممنونم دوستم، انشاله شما هم همیشه خوشبخت باشین

این میزان رضایت بالای شما از زندگی و ازدواج و همسرت و خانواده همسرت خیلی خیلی خوبه. واقعا خوش بحالت ...

سر فرصت حتما دلیلشو براتون میگم

آخه من خودم با اینکه دو سال از آشنایی اولیه با نامزدم میگذرم ، ولی خیلی موارد ازش نارضایتی دارم . از ...

حتما دعا می کنم برات دوستم. انشاله شما و نامزدتون هم یکی از خوشبخترین های روی زمین باشین 🙏

هیچ چیزی برای هیچ کس محال نیست گلم مایوس نباش و برای رسیدن به خوشبختی همیشه تلاش کن  خوشبختی ...

اره حق هممون هست ولي نميدونم چرا تا حالا بمن نرسيد

شايد همين شرايطم خوشبختي هست مثلا  

براي منم دعا كن در حرم

ممنون

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

خیلی هم عاالی ان شاءالله همیشه خوشبخت و موفق باشید

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

حتما دعا می کنم برات دوستم. انشاله شما و نامزدتون هم یکی از خوشبخترین های روی زمین باشین 🙏

سلام استارتر عزیز و زیارتت قبول، به نظرم داستان زندگی نازی داشتی.

برای خانواده گرمت آرزوی سلامتی و شادی ابدی میکنم.

و روح پدر و مادر شوهرت هم در آرامش باشه.

سلام من رو به امام رضا برسون.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
سر فرصت حتما دلیلشو براتون میگم

استارتر عزیز با اجازه‌ات تاپیکای دیگه‌ات رو خوندم،چون از شخصیتتون خیلی خوشم اومده. تا حدودی شرایط مشابهی داریم.

پیام دوستی میفرستم براتون، خواستید قبول کنید، خوشحال میشم که دوست مجازی من باشید.⚘

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸