دیشب نگاه کردم دیدم غیر از پنیر و کره صبحانه نداریم بعد گفتم چیکار کنم بچه ها دوست ندارن صبح هم مدرسه میرن خلاصه رفتم دوتا قالب پنیر و با یک کره صد گرمی با گوشت کوب برقی زدم و یه پیاله گردو هم پودر کردم اضافه کردم جاتون خالی عالی شد بچه ها صبحانه خوردن با چای شیرین گفتن مامان چقدر خوشمزه است همیشه خودت پنیر کره ای گردویی درست کن عالی شده گفتم اینجا بگم شاید شما هم درست کنید ظهر که اومدن پسرم گفت مامان من همیشه گرسنه میشدم تا ظهر طاقت نمیآوردم کلی هله هوله میخریدم میخوردم ولی این صبحانه رو خوردم اصلا گرسنم نشد
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
با گوشتکوب برقی میشه؟؟؟؟؟من یه نفرم دو قالب برام زیاده
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
نه فقط میخواستم ببینم پنیرت شور بوده یا خامه ای یا ...
ممنون
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
خب یه قالب پنیر درست کن آره گلم با گوشت کوب برقی زدم
خوب حس میکنم میماله به در و دیوار ظرف برم امتحان کنم پنیر صباح خوبه بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟کره هم دارم گردو هم دارم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......