2777
2789
عنوان

قسمی از داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 20628 بازدید | 475 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سوالی بود، در خدمتم  ممنونم که وقت گذاشتین و قسمتی از زندگی منو که گاها تلخ بود و‌گاها شیر ...

گاها چقدرازاین کلمه استفاده میکنی

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
شب همگی خوش برم بخوابم که باید ۵ صبح بیدار بشم لطفا برام پست بزارین، فردا میام پستاتونو‌ می  ...

منم داستانت وخوندم خییلی قشنگ بود ان شاالله همیشه  خوشبخت باشی

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

این میزان رضایت بالای شما از زندگی و ازدواج و همسرت و خانواده همسرت خیلی خیلی خوبه.

واقعا خوش بحالت

حالا نمیدونم این میزان رضایت بالا که خیلی هم قشنگه علتش برمیگرده به انسان بودن همسرت و اینکه مرد خوبی بوده برات تو زندگی ، یا اینکه خودت در کل خانم خوب و قانعی هستی که در هر شرایطی شخص قدردان و قانعی هستی؟!!؟؟؟

...........  

آخه من خودم با اینکه دو سال از آشنایی اولیه با نامزدم میگذرم ، ولی خیلی موارد ازش نارضایتی دارم . از خانوادش که خیلی بیشتر . همین نارضایتی باعث شده کمی از زندگیم و بخصوص نامزدم دلسرد بشم.

ازت میخام تو حرم امام رضا ( ع )

برای من و زندگیم دعا کنی . بدجور سر دو راهی گیر کردم....

دعا کن به آرامش برسم

دعا کن زندگیم سر و سامون بگیره

دوستم ممنونم

...........  
مرسي ك لايكم كردي بيام بخونم خيلي خوشحالم ك زندگيت خوب و اروم هست كاش من همچين زندگي پر از عشق و ا ...

هیچ چیزی برای هیچ کس محال نیست گلم

مایوس نباش و برای رسیدن به خوشبختی همیشه تلاش کن 

خوشبختی حق همه ما ادماست. 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .