2777
2789
عنوان

میخوام درد و دل کنم با یکی

301 بازدید | 58 پست

چندتا موضع هست که باهم رفتن رو اعصابم و هیچکی رو ندارم باهاش حرف بزنم. هرموقع هم با همسرم حرف میزنم آخرش به دعوا ختم میشه. با خانواده و دوستامم دوست ندارم مسائل زندگی شخصیمو بگم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ضامن یه آدم عوضی شده که قسط وامارو نداده و الان بانک شکایت کرده و شاید از ضامن ها که یکیش همسرمه بگیرن مثل چیزی که دست به نقدتره مثل ماشین همسرم.از تیرماه میدونستیم که وام تسویه نشده ولی با این حال میتونست ازون موقع برای محکم کاری سریع ماشین رو بزنه با نام من تا خیالمون راحت باشه ولی نزد چون فکرم میکرد طوری نمیشه تا اینکه نامه شکایت بانک چندروز پیش اومده و الان نمیتونه به نام افراد درجه اول بزنه چون میفهمن معامله سوری هست

الانم مونده چیکار کنه ازین ناراحتم که از تیر ماه فهمیده میتونست به نام من بزنه اونموقع. در حالیکه خیلیا ماشین میگیرن از همون اول به نام زنشونه. البته اینم بگما پولاش همه تو حساب منه دست منه ولی خوب یه ذره ازین قضیه ناراحت شدم

همسرم ضامن یه آدم عوضی شده که قسط وامارو نداده و الان بانک شکایت کرده و شاید از ضامن ها که یکیش همسر ...

آخیییییی چه بد.

این مردها چشونه؟اعتماد بیش از حد به همه میکنن جز به زنشون.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

موضوع دوم من گوشیم از خرداد ماه افتاد از دستم و ال سی دیش شکست و هزینه تعمیرش قد خود گوشی درمیمود چون ادج بود. بعد اون موقع همسرم دستش خالی بود من انتظاری ازش نداشتم ولی فکر میکردم میتونست بگه بیا گوشی من رو بردار من با یه معمولی میتونم سر کنم و نگفت حتی خودم به شوخی گفتم اونم گفت بیا برا تو مگه چیه ولی بعدش اصلا اصرار نکرد