2777
2789

اره میاد ولی خوبه

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یه آدم زودرنج و حساس و خجالتی و خیلی مثبت بره خوابگاه ممکنه بقیه باهاش لج شن ؟

باید خودتو درست کنی چپن خودت ضربه میزنی ما تو یه اتاق پرجمعیت بودیم نصف این ترم ، یکی از دوستام دقیقا مثل تو بود و همه کنترلش میکردن حتی بدبخت میترسید غذا بخوره 

تو باید از همون اول اعتماد به نفس داشته باشی و زود رنحی رو بزاری کنار بجاش توروشن جواب بدی

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اگه یه آدم زودرنج و حساس و خجالتی و خیلی مثبت بره خوابگاه ممکنه بقیه باهاش لج شن ؟

نه بابا آدمای زیادی هستن اونجا همه هم مختلف ولی کسایی هستن لج کنن باهات ولی خب محلشون نده ولی مثبت و درس خون زیاد هست و درک میکنن با اینکه ممکنه کسی از بچه ها بیاد توهین کنه بهش ولی محل نمیده

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

دعواو بحث هست ولی خیلی شیرینه خوابگاه واقعا بهترین دورانه

واقعا شیرینه؟

من شاید امسال برم خوابگاه 

و میترسم از اینکه هم اتاقی ام خوب نباشن یا تا نصف شب سر و صدا کنن یا نزارن درس بخونی و از این چیزا

خوابگاه هست که اتاقش دو نفره باشه؟ ،اگه اینجوری باشه بهتره

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

من هم شاید امسال برم خوابگاه میترسم آدمای دعوایی و فضول اونجا باهام هم‌اتاقی بشن و اعصاب برام نذارن ...

منم مثل تو هستم 

خیلی روحیه حساس دارم

وای باحال کسی که بهم گیر بده منم تحمل ندارم😂

حالا من به احتمال خیلی زیاد از شهرمون میرم

حتی نمیدونم باید چی ببرم

ولی بنظرم هیجان داره و باید تجربه کنیم 

یه سال آزمایشی اگه خوب بود که تا آخر خوابگاه

اما اگه بدم اومد خوابگاه های خودگردان یا نمیدونم خصوصی پیدا میکنم که فقط خودم باشم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

من خیلی دوس داشتم خوابگاه رو تجربه کنم ولی قسمت این بود بعد ازدواج قبول بشم و امسال باید برم دانشگاه اونم ی شهر دیگه😑 ولی خب میرم خونه ی پدرم تا بعد بتونم انتقالی بگیرم

کاربر جدید نیستم😁 

بستگی به خودت دارهاز اول نذار کسی دخالت کنه اگه دوست نداری

اون اقتدار و جذبه که دیگران ازم حساب ببرن رو ندارم و نداشتم از بچگی 

فقط بلدم دعوا کنم فحش بدم یا قهر کنم و فاصله بگیرم