2777
2789

سلام دوستان من فردا پس فردا موعودمه خیلی زود فهمیدم باردارم علایمم هم خیلی زیاد بود از دیروز علایمم فروکش کرد خواب آلودگی و تهوع و سرگیجه گرسنگی های بی مورد همشون یهویی ساکت شدند فقط یه ذره حساسیت سینه با سنگینی خفیف زیر دلم مونده صبح یه تست زدم مثبت شد ولی به نظرم اومد یا یه ذره کمرنگتر شده یا ثابت مونده ... خیلی ناراحتم با یه عالمه خرج و زحمت باردار شدم دو تا سقط هم دارم که یکیش پوچ بود یکیش ایست قلبی هفته ده بود .کسی هست شرایطمو داشته باشه و بارداریش با موفقیت ادامه پیدا کرده بهم دلداری بده  هر چی خدا برام بخوادو با دل و جان قبول دارم ولی داشتن این شرایط هم سخته

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه ربطی داره خط بیبی که ثابته برو آزمایش بده از بتا معلومه 

به خدا اعصابم نمیکشه موعودم هم نرسیده برم زدم هم میگن مشکوکه برو بعدا بیا دفعات قبل هم سرم اومده

والا سه تا بارداری داشتم اصلا علایم انقدر زود نداشتم ان شالله ک بارداری و برا میمونه اصلا به علایم ...

ممنونم عزیزم فقط برا این واسم شد نگرانی که یهویی علایم حمله ور شدن یهویی هم قطع شدند وگرنه اگه از اول هیچ علامتی نداشتم برام مهم نبود 

به خدا اعصابم نمیکشه موعودم هم نرسیده برم زدم هم میگن مشکوکه برو بعدا بیا دفعات قبل هم سرم اومده

کارب به دفعات قبل نداشته باش فردابرو ببین بتات چند شده اگه خدای نکرده باز مثل قبل بود بدون اسپرم شوهرت ضعیفه خیلی که اینجور میشی

کارب به دفعات قبل نداشته باش فردابرو ببین بتات چند شده اگه خدای نکرده باز مثل قبل بود بدون اسپرم شوه ...

باشه عزیزم میرم شوهرم واریکوسل داره .ولی مگه تو کتش میره میگه هیچیم نیست مردهای ...

ممنونم عزیزم فقط برا این واسم شد نگرانی که یهویی علایم حمله ور شدن یهویی هم قطع شدند وگرنه اگه از او ...

عزیزم همین نگرانی خودش سمه

اصلا فک نکن بهش من انقدر موارد مختلف داشتم توی کل بارداریم یه وقت بود یه وقت نبود فقط شاخ در نیاوردم برای من علایمم از دو سه هفته بعد تاخیر پری شروع میشد

عزیزم همین نگرانی خودش سمه اصلا فک نکن بهش من انقدر موارد مختلف داشتم توی کل بارداریم یه وقت بود یه ...

ممنونم عزیزم با این نظرات دلگرم میشم توکل به خدا

باشه عزیزم میرم شوهرم واریکوسل داره .ولی مگه تو کتش میره میگه هیچیم نیست مردهای ...

آره برو حتما .بعدم شوهرت ودکتر ببر هیفه این همه زود و خوب باردار بشی بعد ضعیف باشه هی سقط کنی بده 

آره برو حتما .بعدم شوهرت ودکتر ببر هیفه این همه زود و خوب باردار بشی بعد ضعیف باشه هی سقط کنی بده&nb ...

سه ساله این وضعمه کله اش انگار سنگ مرمره اوایل بهش گفتم امکانش زیاده نطفه ضعیف باشه قبول نداشته تا الان فقط سختیش برای من مونده خدا که این وسط ظلمی نکرده بنده خدا بیعقله