2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیکلات چند روزس ,من هیچوقت با کیت نتونستم بفهمم 

سیکلام از سی ب بالاس. با دارو سی روزه میشم. بدون دارو تا ۳۵،۳۶ هم میرم. میگن کیت واس تنبلی تخمدانا درست نشون نمیده. الانم برا من فک کنم درست نشون نداده. 

شما چن وقت اقدامی؟

دچار باید بود... ❤️
سیکلام از سی ب بالاس. با دارو سی روزه میشم. بدون دارو تا ۳۵،۳۶ هم میرم. میگن کیت واس تنبلی تخمدانا د ...

من یکسال و۴ماه منم که منظمه گاهی تخمک واسم زود ازاد میشه واسه همین درست نفهمیدم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
من یکسال و۴ماه منم که منظمه گاهی تخمک واسم زود ازاد میشه واسه همین درست نفهمیدم

اهان.

من یک سال و یک ماه. ان شالله به زودی نتیجه بگیرین عزیزم. 

دچار باید بود... ❤️
اهان. من یک سال و یک ماه. ان شالله به زودی نتیجه بگیرین عزیزم. 

ان شاالله عزیزم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

عاطفه شرایط همیشه یکی نیس فرق داره به نظر من خودتو اصلا درگیر اینا نکن اصلا...من خودم ماه پیش قشنگ روندش رو طی کرد و مثبت شد طبق ماه پیش فردا وقت تخمک گذاریمه اما نه ترشح دارم  نه کیتم چیزی رو نشون میده...خودمم سردرنمیارم فقط از فکرش درآ

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
عاطفه شرایط همیشه یکی نیس فرق داره به نظر من خودتو اصلا درگیر اینا نکن اصلا...من خودم ماه پیش قشنگ ر ...

ممنونم عزیزدلم. من سپردم ب خدا. امروز ۲۰ سیکلم بود. فردا ۲۱ سیکلمه.اخرین اقدامم رو میکنم چون میخایم بریم مسافرت و دیگه نمیشه

فردا داریم میایم یزد عزیزم😍☺ البته با قطار میایم یزد، بعدش میریم میبد خونه خواهر شوهرم ☺

دچار باید بود... ❤️
ممنونم عزیزدلم. من سپردم ب خدا. امروز ۲۰ سیکلم بود. فردا ۲۱ سیکلمه.اخرین اقدامم رو میکنم چون میخایم ...

چه بد شد عاطفه؛ما شهرستانیم‌...کاش میشد همو میدیدیم...

ان شاءالله که هرچی خیره واست رقم بخوره...خداخودش بهتر میدونه کی وقت مادرشدن هرکسیه...مشکل اینه که صبر ما گاهی وقتها یاری نمیکنه و نمیکشه وگرنه همه چی حل بود...

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤