2777
2789
زیست شناسی؟؟؟

نمیدونم دوستم برای ارشد فیزیولوژی بهشتی قبول شده منم زیاد باهاش رابطه ندارم ولی خیلی تو اینستاش پست قبول شدنشو میذاره منم میخواسنم ببینم چیه و چکاره میشه ؟ 

ميشه لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دوستم برای ارشد فیزیولوژی بهشتی قبول شده منم زیاد باهاش رابطه ندارم ولی خیلی تو اینستاش پست ...

همون زیست شناسی میشه شما هم براش پست بذارید ب جمع بیکارا و بی ارزش ترین رشته ک دیدم خوش اومدید هیچ جایگاهی نداره این رشته

نمیدونم دوستم برای ارشد فیزیولوژی بهشتی قبول شده منم زیاد باهاش رابطه ندارم ولی خیلی تو اینستاش پست ...

چقدر شما پیگیرین ...این اینستا هم شده آفت جون ...چون از بهشتی فارغ التحصیل میشه میتونه به راحتی تدریس کنه تو دانشگاه های دیگه 

راستش چون حس کردم کنجکاویتون بیشتر از سر حسادته خوشم نیومد بهتره واسه هم آرزوهای خوب داشته باشیم

نه خانوم عزیز از سر حسادت نیست من با این دوستم یک سری داستان ها داشتیم بهتره یکدیگرو انقدر زود قضاوت نکنیم 

ميشه لطفا 
همون زیست شناسی میشه شما هم براش پست بذارید ب جمع بیکارا و بی ارزش ترین رشته ک دیدم خوش اومدید هیچ ج ...

گلم زیست شناسی بی ارزش نیست فیزیولوژی ھم بی ارزش نیست متاسفانہ کشورہ ما جھان سومیہ عقلہ اینو ندارن باید روی این رشتہ ھا سرمایہ گذاری کنن جھان روی تحقیقاتہ زیست شناسی میچرخہ 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
خب پس خیالم راحت شد مرسی که گفتین 😄😉😉😉

عزیزم فیزیولوژی نمیدونم حالا کدوم گرایشش بودہ ولی پزشکی یا جانوری آسون نیست قبول شدنش دانشگاہ شھید پزشکی بندہ خدا زحمت کشیدہ قبول شدہ من فیزیولوژیستم بہ انتخابم و رشتمم افتخار میکنم 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
خوب عزیزم توی ایران ک هیچ جایگاهی نداره

ولی بی ارزش نیست پایہ ی علوم پزشکیہ توی ایران ھیچی سر جای خودش نیست حسرت میخورم توی تلویزیون یا میبینم مردم این رشتہ ھا رو مسخرہ میکنن