2777
2789
عنوان

رشته فیزیولوژی

| مشاهده متن کامل بحث + 18221 بازدید | 27 پست
نه خانوم عزیز از سر حسادت نیست من با این دوستم یک سری داستان ها داشتیم بهتره یکدیگرو انقدر زود قضاوت ...

منم امسال قبول شدم ارشد فیزیولوژی☺️هیچکس با ارشد خوندن بیکار نمیشه...شما خودتو نشون بدی توی هر رشته و جایگاهی کار واست پیدا میشه....باید تلاش کرد تا به چیزی رسید،مدرک خالی هیچ فایده ای نداره

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانوم عزیز از سر حسادت نیست من با این دوستم یک سری داستان ها داشتیم بهتره یکدیگرو انقدر زود قضاوت ...

اگه خواستی شرکت کنی من کتابای موسسه سنا رو دارم با چندتا کتاب دیگه.قصد فروششون با نصف قیمت دارم.اگه دوست داشتی میتونی بهم بگی

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش
اگه خواستی شرکت کنی من کتابای موسسه سنا رو دارم با چندتا کتاب دیگه.قصد فروششون با نصف قیمت دارم.اگه ...

عزیزم من رشتم روانشناسی بالینی هستش فکر نمیکنم برای من مناسب باشه

ميشه لطفا 
نمیدونم دوستم برای ارشد فیزیولوژی بهشتی قبول شده منم زیاد باهاش رابطه ندارم ولی خیلی تو اینستاش پست ...

دمش گرم ایول خیلی رشته خوبیه و قبولیش بسیار سخته البته خوب یسری ذهن عق مونده جهان سومی دیدم توی کامنتاتون شما توجه نکن😌

منم امسال قبول شدم ارشد فیزیولوژی☺️هیچکس با ارشد خوندن بیکار نمیشه...شما خودتو نشون بدی توی هر رشته ...

می تونم بپرسم چه رشته ای خوانده بودید که الان ارشد فیزیولوژی قبول شدید ؟

گلم زیست شناسی بی ارزش نیست فیزیولوژی ھم بی ارزش نیست متاسفانہ کشورہ ما جھان سومیہ عقلہ اینو ندارن ب ...

حالا کدوم کشور خارجی این رشته رو می گیره، شما که آشنایی داری با کشورهای دیگه

طرف چیکاره میشه خارج از کشور؟؟

منم امسال قبول شدم ارشد فیزیولوژی☺️هیچکس با ارشد خوندن بیکار نمیشه...شما خودتو نشون بدی توی هر رشته ...

سلام 

من کارشناس پرستاریم دارم  راجع به رشته های ارشد تحقیق میکنم به نظرتون بیام سمت این رشته ؟

رشته ی به شدت پولسازیه.چندسال کار کنی خودتو میبندی تا این حد بگم

چطور مگه؟

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

سلام‌وقت بخیر 

میخام‌ارشد فیزیولوژی شرکت کنم میتوم‌چند تا سوال بپرسم ازتون

ممنونم