2777
2789
عنوان

لگدهای عجیب جنین ۳۴ هفته ای😓

310 بازدید | 14 پست

خانما هفته ی ۳۴ هستم

یه چن روزیه بچم خیلی عجیب تکون میخوره من میترسم

تکوناش شدید شده

میترسم نکنه زودتر زایمان کنم

طبیعیه این تکون خوردنای سریع و زیادی؟😢

همین الانم شکمم عجیب غریب داره از تکوناش موج میزنه😓

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

اي جان😍😍😍

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انگار داره شکمت ویبره میره😅😅😅

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

خوبه كه عزيزم خيالت بايد راحت باشه اتفاقا 😊

من هفته ٢٥ هستم ني ني خيلي تكون ميخورد ولي امروز از صبح تكونش كم شد نسبت به روزاي ديگه خيلي نگرانم و استرس دارم 😔😔😔😔

عادیه  نی نی منم ی مدت خیلی شیطون شده بود الان جاش تنگه به زور تکون میخوره😂

اها 

من فکر میکردم از الان نباید زیاد تکون بخوره چون جاش تنگ میشه

وااای یاد پسرم افتادم تکون میخورد شکمم کجکی میشد تا آقا دوباره قدم رنجه کنن برگردن سرجاشون هی اینور اونور میشدم! 😍😍

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
خخخخ طبیعیه  فک کن دخترمن قشنگ شکممو قلنبه قلنبه میکرد نمیدونم دستش بود یا پاش به حدی فشارش می ...

خخخ مال من که به پهلو میخوابم انگار با پاش به تخت میزنه شکمم میچسبه به تخت😂

خوبه كه عزيزم خيالت بايد راحت باشه اتفاقا 😊 من هفته ٢٥ هستم ني ني خيلي تكون ميخورد ولي امروز از صب ...

نگران نباش من هفته ۲۷ بود تکون نمیخورد ترسیدم چیزیش شده باشه ولی هداروشکر سالم بود

توهم نگران نباش 

خوبه كه عزيزم خيالت بايد راحت باشه اتفاقا 😊 من هفته ٢٥ هستم ني ني خيلي تكون ميخورد ولي امروز از صب ...

اصصصصصلا استرس نداشته باش که خودش سمه

من یک روز کامل نی نیم تکون نخورد رفتم بیمارستاتو کللللییی استرس و گفتن باید زایمان کنی و هممممش الکی 

کلا مدل دخترم طوری بود که یک روز انقد تکون میخورد خواب نداشتم یک روز کاملم میخابید