2777
2789

بچه هااااااا ختم زیارت عاشورا برداشته بودم امروز حاجتمو گرفتم خیلی خیلی خیلی حال دلم خوووووووبه خدایااااا شکررررت ؛اقام حسین قربون مظلومیتت برم قربون مهربونیت برم مرسی که حاجت منه رو سیاه رو دادی ممنوووونم اقا امیدوارم همگی  حاجتمندان حاجت روا شن تو این حال خوبم  از اقامون میخوام همگیتون خوشحال بشید و به اونچه که دلتون میخواد برسید😍😍😍😍😍😍😍😍السلام علیک یا اباعبدالله (ع) مرسی اقای خوبی ها❤❤❤❤🙆🙆🙆🙆🙆🙆

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر😍😍😍😍قربون امام حسین برم💗التماس دعا عزیزم 🌸🌸🌸

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
تبریک . برا مادهم دعا کن انتظار بچه هستم

از صمیم قلبم با این حال خوبم دعات میکنم عزیزم امیدوارم بزودی طعم مادر شدن رو با همه وجودت بچشی❤

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی