2777
2789

یاد نمیدم اصلا به وقتش یاد میگیره بزار از بچگیش لذت ببره

بخون دوس داشت یادمیگیره 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکرار تکرار تکرار

ما سر کلاس انقدر یه شعرو گوش میدیم که بچه ها یاد میگیرن

اگ ریتم داشته باشه راحتتره

بعضی ها هم که دیر یاد میگیرن تو خونه با ماماناشون تمرین میکنن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

یه مشاور میگفت زیر ۷سال هیچی حتی بعضی ها کلاس قران میزارن اشتباهه.بعدش زده میشه

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
چ خوب...من الان بخوام شروع کنم بنطرت پسرم یاد میگیره؟خیلی باهوشه بعد از چی شروع کنم اعدا. یا الفبا؟ب ...

اگه سنش کمه با شکل و نقاشی شروع کن

حافظه تصویری بچه ها قویه

تو خونه هم اهنگهایی رو که میخوای پلی کن بذار گوشش عادت کنه

چندسالشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش