2777
2789

اینکار اشتباهیه که بزور بخوای چیز یادش بدی.اصلا زیر 7سال نباید مجبور به یادگیریش کنی چون هم زده میشه و هم اضطراب میگیره. براش با شعر بخون اگه دوست داشت یاد میگیره اگرم دوست نداشت نه.انقدر بدم میاد بچه را زور میکنن چیز یاد بگیره بعدم جلو همه هی بهش میگن اینو بخون اونو بخون... یه بچه مضطرب و بی اعتماد به نفس بار میارن برای اینکه بقیه به به و چه چه کنن. البته منظورم شما نیستی کلا میگم

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابای عباس محسنی ولدی رو بخونین.متوجه همه چی میشین.زیر هفت سال نباید مستقیم اموزش ببینن.اینکه گوش نمیدن چون باهوشن.چون سنشون اقتضا میکنه.کاری به کارشون نداشته باشین.

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

دختر من 4 سالش باور کنید دو سال و چندماهش بود الفبا انگلیسی و می گفت اعداد و می شمرد همه رنگها رو بلد بود بخاطر اینکه خیلی علاقه به شعر و برنامه های انگلیسی داشت من یادش نمیدادم براش میذاشتم خودش یاد گرفت من فقط با نقاشی تو کامپیوتر بهش رنگها رو یاد دادم .. ولی پسرم دو سالشه مثه دخترم علاقه نشون نمیده یا طبیعت پسر و دختر فرق می کنی یا هر بچه ای یه استعدادی داره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من پسرم همش کارتون خارجی نگاه میکنه بعد زبونشومیچرخونه به صورت نامفهوم حرف میزنه بم میگه مامان توهم ...

کارتن انگلیسی خوبه.اما طبقه بندی شده و مطابق سنشون.

به کانال دکتر امینی سر بزن.اسم کارتون ها هست.

الانم خودت کاری به آی کیوش نداشته باش. روی ای کیوش کار کن. روی حس ها و احساساتش.

کنترل خشمش و خلاقیتش.

منم پسرم سه روزه ۴ ساله شده.

شعرهای مهدشو هیچ وقت نمیخوند.میگفت خوب نیستن و خودش شعر میگفت و میگه.

داستان میگه.سخنرانی میکنه برامون و ........

کارتن هم جز توی سفر انگلیسی میبینه.

من کلا آزادش گذاشتم.صبح تا حالا تو باغچه بود .بعدش اومد با نی و دستمال کاغذی پرچم درست کرد.

بعد رفت بالای مبل سوره حسین رو با پرچمش اجرا کرد و.....

آموزش خیلی کم میدم اگرم بدم غیر مستقیم.

مثلا هر چی رو بخام اسم ببرم رنگشم میگفتم.یا دست راست و چپ رو توی پیاده روی ها استفاده میکردم.خودش یاد گرفت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار