2777
2789

سلام خانما، من واسه نامزدم برای اولین بار بعد چند سال میخوام کادو بخرم

لطفا راهنماییم کنید و اگه پیج خوبی برای سفارش دادن میشناسید معرفی بفرمایید

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کادو حتما نباید مادی باشه. میتونه یه کادوی غیر مادی باشه که براش باارزش باشه.

اما اگر کادو مادی میخوای براش بخری من معمولا برای نامزدم یا نقره میخرم یا سکه که کنارش تی شرت و شلوار تی شرت شلوارک و ست کیف و کمربند و خیلی چیزای دیگه میتونی براش بخری.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

ادکلن ساعت دستبند چرمی که روشن با نقره یا طلا اسمتون نوشته شده باشه یا اول اسمتون 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ادکلن ساعت دستبند چرمی که روشن با نقره یا طلا اسمتون نوشته شده باشه یا اول اسمتون 

پیجی میشناسی که سفارش بدم عزیزم؟ 

دستبند چرم با نوشته نقره چقدر در میاد؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
ببین کادو حتما نباید مادی باشه. میتونه یه کادوی غیر مادی باشه که براش باارزش باشه. اما اگر کادو ماد ...

اون واسه تولدم حلقه نقره میخره، با یه چیز دیگه که هنوز نگفته

اگه نقره بخوام واسش بخرم چی بهتره عزیزم؟

اون واسه تولدم حلقه نقره میخره، با یه چیز دیگه که هنوز نگفته اگه نقره بخوام واسش بخرم چی بهتره عزیز ...

ببین گلم من فعلا براش حلقه ی نقره فقط خریدم. اما زنجیر و پلاک و یا دستبند (بند چرمی اما تو دستبندش نقره کار شده باشه.) هم میتونی براش بخری. البته اگر همسرت دوست داره. اما اگر دوست نداره میتونی براش انگشتر بخری برای دست راستش.

ببین گلم من فعلا براش حلقه ی نقره فقط خریدم. اما زنجیر و پلاک و یا دستبند (بند چرمی اما تو دستبندش ن ...

فکر کنم دوس داشته باشه

با روکش طلا بیشتر دوست داره

سفارش بدم روی دستبند چرم اسم خودشو بنویسن یا چیز دیگه ای به نظرت بهتر میشه؟

فکر کنم دوس داشته باشه با روکش طلا بیشتر دوست داره سفارش بدم روی دستبند چرم اسم خودشو بنویسن یا چی ...

آره خیلی قشنگ میشه 😍 حرف اول اسم خودت و همسرتم قشنگ میشه 😊 هرکدوم خودت و همسرت بیشتر دوست دارین 😍

آره خیلی قشنگ میشه 😍 حرف اول اسم خودت و همسرتم قشنگ میشه 😊 هرکدوم خودت و همسرت بیشتر دوست دارین 😍

مرسی عزیزم❤