2777
2789
عنوان

همین اول مدرسه ابرومو برد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5265 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها همیشه آبروی ادمومیبرن داداش کوچیک من وقتی کوچیک تربود یبار رفته بودیم یع مهمونی که باهاشون تع ...

خخخخخخخخخخ خواهر زاده منم یه بار دلش پسته میخواسته بعد یهو تو اقوام شوهر با تعجب میگه اینا چین چقد خوشمزه ان خواهرم میگفت دوس داشتم خفش کنم     

وای برگشت سیاه وکبودش کن😂😂😂😂😂

واا مگه تروریستی😐

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
حالا واقعا داداشت زنش و دوست نداره که بچه اینو حس کرده

نه بابا خیلی دوسش داره,,,, اینا از اول عاشق معشوق بودن و باهم ازدواج کردن,,, یه مدته بخاطر مشغله کاری داداشم کمتر میتونه بیرون و گردش و اینا ببردشون,,,فک کنم سر همینه بچه این حرفارو میزنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ساده هستاا  من تازه کارم این چهارمین کیک خامه ایه که پختم ولی ازش راضی ام خیلی خوشمزه است کیکش ...

از چه دستوری کیکت میپزی

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت