2777
2789
عنوان

دانشگاه

368 بازدید | 47 پست

سلام،من دانشگاه دولتی رشته فیزیک قبول شدم و تو سایت سازمان سنجش نوشته بود که نتایج نهایی 26ام میاد یعنی رشته هایی که قبول شدم.من 26ام رفتم تو سایت ولی نتایج نهایی نیومده بود،منم رفتم فیزیک ثبت نام کردم،27ام رفتم سایت دیدم نتایج اومده و مهندسی کامپیوتر یک دانشگاه دولتی دیگه هم قبول شدم.حالا می‌خوام برم مهندسی کامپیوتر بخونم،میشه آیا و اگه میشه باید چیکار کنم؟اگه کسی می دونه خواهشا جواب بده،ممنون

فیزیک که بهتره مهندسی کامپیوتر که دیگه همه دارن  فیزیک لا اقل میتونی معلم فیزیک بشی

راست میگه

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیشکی نمیدونه؟؟؟ فردا کلاسامم شروع میشه میگم اگه میتونم برم مهندسی کامپیوتر که کلاس فیزیک نرم ...

بهترین کار اینه به 2تا دانشگاها زنگ بزنی بگی چه حوری میتونم انتقالی بگیرم

راهشو بهت میگن بعد میری دنبالش

فیزیک که بهتره مهندسی کامپیوتر که دیگه همه دارن  فیزیک لا اقل میتونی معلم فیزیک بشی

همه میگن بازار کار مهندسی کامپیوتر بهتره ولی فیزیک فقط میتونی دبیر بشی و نهایتا استاد دانشگاه،ولی من دوتاشونم دوست دارم

بعدشم 

تو کارنامه کنکور فقط یه رشته رو میاره

تو کارنامه نهایی دیدی اونم میتونستی بیاری

ولی فیزیکه بالا بودی همونو آوردی

کارنامه هیچوقت دوتا رشته رو نمیزنه ونمیشهج

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بهترین کار اینه به 2تا دانشگاها زنگ بزنی بگی چه حوری میتونم انتقالی بگیرم راهشو بهت میگن بعد میری د ...

با تلفن که کسی جواب درست و حسابی نامیده اونم این روزا که انقد سرشون شلوغه

یعنی هیشکی نمیدونه؟؟؟ فردا کلاسامم شروع میشه میگم اگه میتونم برم مهندسی کامپیوتر که کلاس فیزیک نرم ...

تو این ترم رو باید بری فیزیک بخونی چون نتیجه اولیته

مهر ک تموم شد برو اون دانشگاهی ک قبول شدی کارنامه سبزتم میبری.میگی میخوای انتقالی بگیری.اگه ظرفیت داشتن شرایط و هزینه و خوابگاه و اینا رو میپرسی اگه خواستی درخواست میدی و ثبت نام میکنی .کارای اداریشو خودشون میگن بهت

از ترم بهمن میری دانشگاه میشه ترم اولت

...