سلام،من دانشگاه دولتی رشته فیزیک قبول شدم و تو سایت سازمان سنجش نوشته بود که نتایج نهایی 26ام میاد یعنی رشته هایی که قبول شدم.من 26ام رفتم تو سایت ولی نتایج نهایی نیومده بود،منم رفتم فیزیک ثبت نام کردم،27ام رفتم سایت دیدم نتایج اومده و مهندسی کامپیوتر یک دانشگاه دولتی دیگه هم قبول شدم.حالا میخوام برم مهندسی کامپیوتر بخونم،میشه آیا و اگه میشه باید چیکار کنم؟اگه کسی می دونه خواهشا جواب بده،ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی هیشکی نمیدونه؟؟؟ فردا کلاسامم شروع میشه میگم اگه میتونم برم مهندسی کامپیوتر که کلاس فیزیک نرم ...
تو این ترم رو باید بری فیزیک بخونی چون نتیجه اولیته
مهر ک تموم شد برو اون دانشگاهی ک قبول شدی کارنامه سبزتم میبری.میگی میخوای انتقالی بگیری.اگه ظرفیت داشتن شرایط و هزینه و خوابگاه و اینا رو میپرسی اگه خواستی درخواست میدی و ثبت نام میکنی .کارای اداریشو خودشون میگن بهت