2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیک که بهتره مهندسی کامپیوتر که دیگه همه دارن  فیزیک لا اقل میتونی معلم فیزیک بشی

کسی که فیزیک خونده نمی تونه معلم شه مگر اینکه آزمون استخدامی شرکت کنه که اونم به سختی میگیرن 😣😣

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

چجوری ۲ تا رشته قبول شدی هردوتاشم دولتی؟؟

والا تا جایی ک من میدونم فقط یه رشته قبول میشن همه

یا شایدم بدون کنکور رفتی حالا نمیدونم ولی من خودم از فیزیک بدم میاد ولی اگه فیزیک دوس داری حتما برو چون معلم میشی ولی اگه مهندس کامپیوتر شی بیکار میشی از من گفتن

#نه_به_لایک
کارنامه سبز همون کارنامه نهاییه که الان اومده؟

اره

هر رشته و دانشگاهی ک پایین تر از فیزیکت بودا و تو میوردی رو زده.باید بری دانشگاه مقصد ببینی قبوبت میکنن یا ن

حتما هم بمرس ک ردزانه حساب میشی یا شبانه.

...

یعنی من مهندسی کامپیوتر قبول نشدم؟؟؟

درکارنامه سبزمشخص میشه که چه رشته های دیگه ودانشگاههای دیگه میتونی بری

اماشرط داره

مثلانتیجه اولیه که20شهریوراومدصددرصدمیتونی ثبت نام کنی

امانتیجه دوم که26شهریوردرکارنامه سبزاومده بایدیامراجعه به دانشگاه مربوطه مراجعه کنی یااگه تلفنی جواب میدن زنگ بزنی ببینی صندلی خالی دارن برای شماتاثبت نام کنی البته هرچقدرزودترپیگیرباشی بهتره

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
با تلفن که کسی جواب درست و حسابی نامیده اونم این روزا که انقد سرشون شلوغه

خب برو خود دانشگاه

انتقالی میدن  نگران نباش

ولی الان اونجایی که ثبت نام کردیو برو بعد پرس و جو کن برای انتقالی

فیزیک خیلی بهتره ب نظرم تغییر نده

دوتاشونم بعد از فارغ‌التحصیلی باید آزمون استخدامی شرکت کنم ،فیزیک فقط آموزش و پرورش میخواد ولی مهندسی کامپیوتر اکثر استخدامی ها میخوان

گلم مجبوری یک سال بخونی

ترم اول ک هیچی

ترم دوم همومی بردار کلا و درسای مشترک که بتونی تطبیق بدی

اردیبهشت اقدام میکنن برا انتقالی و تغییر رشته

از مهر سال بعد میتونی بری کامپیوتر

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
دوتاشونم بعد از فارغ‌التحصیلی باید آزمون استخدامی شرکت کنم ،فیزیک فقط آموزش و پرورش میخواد ولی مهندس ...

من 5 تا مهندسی کامپیوتر میشناسم ک هیچ کاری گیرشون نیومد همه هم فوق لیسانسن

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!