2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 47 پست
دوتاشونم بعد از فارغ‌التحصیلی باید آزمون استخدامی شرکت کنم ،فیزیک فقط آموزش و پرورش میخواد ولی مهندس ...

فیزیک برا تربیت معلم خیلی بهتره اصلا دبیری بهترین شغله ب نظر من برای یک خانوم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپیوترم میگیرن واسه تربیت معلم

با این تفاوت اگه کامپیوتر بخونه علاوه بر استخدامی اموزش پرورش

میتونه استخدامیای بانک و جاهای دیگم شرکت کنه

کامپیوتر خیلی بهتره

حتی اگ استخدامی قبول نشه

تو شرکتای خصوصی میگیرنش

ولی فیزیک هیچی...

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

آره دبیری خیلی خوبه ولی اگه دانشگاه فرهنگیان قبول بشی صد درصد بعد از تموم شدن درست میری سر کار و میشی دبیر فیزیک ولی من رشته فیزیک دانشگاه دولتی قبول شدم و بعد از فارغ‌التحصیلی میشم یک لیسانسه فیزیک

چون به جز تدریس کار دیگه ای نمیتونی انجام بدی  

عزیزم مگه تدریس بده !!

من استاد کنکوریو  میشناسم تو تهران واسه شیمی که مبلغ خیلی خیلی زیادیو واسه تدریس میگیره!

هرچند شما خودت بهتر صلاح خودت رو میدونی 

فقط دارم به این فکر میکنم که شما اگر مهندسیِ کامپیوتر رو بیشتر دوس داشتی چرا پایین تر از فیزیک بوده..

عزیزم مگه تدریس بده !! من استاد کنکوریو  میشناسم تو تهران واسه شیمی که مبلغ خیلی خیلی زیادیو و ...

فیزیک و تدریسو بیشتر دوست دارم ولی بازار کار مهندسی کامپیوتر بهتره و اگه استخدامی آموزش پرورش قبول نشم میتونم جای دیگه شرکت کنم