2777
2789
عنوان

کاش بچه م پسرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 64 پست
ژن خوب ب شما میگناااا😁😁

😂😂😂😂 اره والا ما دختر خیلی کم داریم همه ماشالله دو تا دو تا پسر دارن خاهرم ی تا بچه داره ،هر سه تا پسرن خدا حفظشون کنه 

برا همین این دختر من حکم طلا داره 

انشالله هرچی خیره.ولی دوستم بچه اولش دختر بود دومیشم دختر شد باورت نمیشه بهترین جای تهران برای سونوگرافی میرفت.دلش پسرمیخواست ماه اخر گفتن پسره دیگه تواین زمونه که اشتباه خیلی کمه.حالا شوهرش میگه نذرکربلا کرده بودم.پسرش نازو مامانی.تو هم ازخدا بخوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله هرچی خیره.ولی دوستم بچه اولش دختر بود دومیشم دختر شد باورت نمیشه بهترین جای تهران برای سونوگ ...

ان شاءالله نصیب منم بشه میگم هرچی صلاح ولی باز ته ته دلم پسر میخوام خدا😔

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....
شما هم همین طور  ان شاءالله نی نی سالم و صالح باشه و یه پسر ناز باشه  اگه پسر بود میشه ا ...

سردیگ نذری امسالم اسمشو عباس نذر کردم اگه خدا قبول کنه 

شما هم همین طور  ان شاءالله نی نی سالم و صالح باشه و یه پسر ناز باشه  اگه پسر بود میشه ا ...

میگن حاملگی دخترو پسر از لحاظ ویار باهم فرق داره شما سر پسرهاتون با دختر چطور بودین سر پسرهاتونم حالتون بد میشد؟

میگن حاملگی دخترو پسر از لحاظ ویار باهم فرق داره شما سر پسرهاتون با دختر چطور بودین سر پسرهاتونم حال ...

من سر دخترم تهوع نداشتم ولی حاملگی پسرم تهوع داشتم

خواهرم تهوع شدید داشت و پسره 

خودتو درگبر علائم نکن چون اصلا ربطی به جنسیت نداره

خیالت و راحت کنم من همزمان با چند نفر توفامیل باردارم همه علایم مشترک زیاد داشتیم بچه هرکی یچی شد.هیچچچ ربطی نداره بهیچی.

نمک و اینام ک برا خندس.

سرتو گرم کن ب چیزیم دل نبند توکل بخدا.نمیشه الان عوض کرد سعی کن راضی کنی خودتو خود خدا صلاح دونسته پس عالیه.اومدی پسر بود.ب امید خدا دعا کن سالم و صالح بشن در اینده مایه سربلندیت

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد