2777
2789
عنوان

کاش بچه م پسرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکیه من به دخترم بار دار بودم این کارو واسم کردن پشت لبمو خاروندم ولی دختر بود😂😂😂

جدییییی چ جالب پس احتمال خطا داره این روشها😂

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....
یعنی چی؟؟؟؟؟

یه روش پیرزن ها فامیل 😁نمک میریزن رو سر زن حامله بدون اینکه متوجه بشه بعد نگاش میکنن اگه دست ب موهاش برد دختره اگه دست ب دماغ و در لب و دهنش برد پسر برا من دختر تشخیص دادن نامردا

😀😀😀روش نمک ...مامانم تا برم سونو چند بار نمک بارونم کرد هی می کفت پسره😒😒 ولی کلا من نسبت به با ...

😂😂 عزیزم ان شاءالله بسلامتی

بیشتر رژیم گرمیجات داشتید قبل اقدام یا سردیجات؟

نمیدونم درست ولی من لبنیات اصلا نمیخورم همه نوع غذایی میخوردیم دیگه چون تصمیم ب بارداری نداشتم درست ب خورد و خوراکم توجه نمیکردم

شما چطور بیشتر سردیجات مصرف میکردید یا گرمیجات؟

من زیاد حالم خوب نیست هنوزم حالت تهوع دارم 

ولی چون زیاد داغ می کنم اب یخ و کاهو و سالاد با سس زیاد مصرف می کنم 

البته نسل ما بیشتر پسر زا هستن و منم دو تا پسر دارم این سومیه و کاملا ناخاسته ،زیاد یادم نیست که چی می خوردم قبل بارداری ،ولی کلاسای. طب سنتی می رفتم واسه پوستم هر روز یه لیوان دمنوش رازیانه می خوردم پریودمم نا مرتبه و سیزده هفته متوجه بارداریم شدم