2777
2789
عنوان

کاش بچه م پسرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 64 پست
میگن حاملگی دخترو پسر از لحاظ ویار باهم فرق داره شما سر پسرهاتون با دختر چطور بودین سر پسرهاتونم حال ...

سر پسرا سرحال سرحال بودم،اصلا داغ نمی شدم  اون موقع بیست سالم بود قابل قیاس با الان نیست ده سال گذشته ،سن هم تاثیر داره ،حاملگی بیست سالگی با سی سالگی یکی نیست ،خاهرم35سالگی پسر سومشو حامله بود ولی کلا بی حال بود مامانم می گفت بچه اش دختره ولی پسر بود  البته بگما اون خیلی اضاف وزن داره ولی من با اینکه لاغرم بازم کارامو نمی تونم انجام بدم  ،سر پسرا چیزای ترش دوس داشتم لواشک الوچه ،سر یکیشون خیلی خربزه خوردم ،اما واسه این نی نی انقدر حالم بد بود که یادم نمیاد ویار خاصی داشته باشم فقط ماست و خیار ،کاهو ،سالاد،اب یخ ،نوشابه ی خنک ،پرتقال خنک ،اینا رو به خاطر احساس حرارت زیاد می خورم 

پسرات چند سالشونه؟؟ امادگي سومي و داري؟؟

سومی رو نمی خاستم فاصلشون زیاد شد 11و9سال تازه وقتی دنیا بیاد  میشه 12و10سال 😑 اوایل افسرده بودم دیر فهمیدم 13هفتگی متوجه شدم ،به مرور قبول کردم ،اما نمی دونم چرا دوباره بازم یه جوری شدم ،نگرانم چجوری می خام مادر سه نفر باشم ،اصلا مادر دختر بودن سخت تر از مادر پسر بودن نیست ؟؟

یه هیات خونوادگی داریم واسه محرم اونجا رفتیم یعنی دوست و اشنا نبود که بهم گیرداد که اخه می خاستی چکار !! ،می گن بچه سوم امل بازیه 

کلا فاز منفی هستن ،تازه داشتم خودمو قانع

می کردم رفتم پیش فامیلامون حالمو بد کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سومی رو نمی خاستم فاصلشون زیاد شد 11و9سال تازه وقتی دنیا بیاد  میشه 12و10سال 😑 اوایل افسرده بو ...

جانم نه عزيزم خيلي هم خوبه اتفاقا يك دختر واقعا برات لازم بوده به حرف مردم اصلا اهميت نده هميشه يك چيزي برا حرف پيدا ميكنن اتفاقا فاصله هاشونم خوبه منم دختر دومم بعد ١٥ سال به دنيا اومد گلم اينقد چون دوباره دختر اوردم حرف زدن باورت ميشه افسردگي شديد گرفتم از دستشون بعد همسرم گف مگه دهن كلاغ و ميشه ببندي غار غار نكنه تو هم اصلا به حرفها اهميت نده اتفاقا خيلي هم خوبه 

خوب اکثر وقتها درست جواب داده برامون حالا از رو حرصم میگم خرافاتو دروغ😂

من یه روشی بلدم واسه بارداری خودمو خواهرم  و چندنفر دیگه درست بود شما انجام بده شاید شد

یکم آب کلم قرمزو بگیر بریز تو یه ظرفی بعدش مقداری از ادارتو با قطره چکان بریز تو آب کلم

اگه به رنگ روشن دراومد بچه پسره

اگرم آبی تیره شد بچه دختره