2777
2789
عنوان

کاش بچه م پسرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 64 پست
اشتها ب خوردنم زیادشده غذاهای پرگوشت و کبابی دوستدارم 

من میگم پسره

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کن خیلی داغ می کنم و خیلی نفخ دارم نی نی دخمله  تو چه علایمی داری  چند هفته ای

عزیزم من ۶هفته س ک باردارم دستهام خیلی عرق میکنه ولی نفخ ندارم فعلا

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....

ان شاء الله اونی بشه که دلت میخواد دوست من دوست داشت بچه ی اولش پسر بشه ولی دختر شد الان انقدر دوستش داره میگه کاش دو تا دختر داشته باشم ❤ اگه دخترم شد ناراحت نشو به وجودش افتخار کن ❤❤

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
ان شاء الله اونی بشه که دلت میخواد دوست من دوست داشت بچه ی اولش پسر بشه ولی دختر شد الان انقدر دوستش ...

ان شاءالله عزیزم من چون تو شهر غریب زندگی میکنم دختر خیلیم برام خوبه اما گفتم دوستداشتم شوهرمو خوشحال کنم. ولی ،هرچی از خدا آمد خوش آمد

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....
۲۹سالمه چون روش سنتی تعیین جنسیت انجام دادم😂نمک ریختن روسرم دست بردم تو موهام

😀😀😀روش نمک ...مامانم تا برم سونو چند بار نمک بارونم کرد هی می کفت پسره😒😒

ولی کلا من نسبت به بارداری پسرم خیلی تنبل تر شدم همش خستم و صبح حالت تهوع زیادی داشتم هنوزم حالم بد میشه 27هفتم 

ان شاءالله عزیزم من چون تو شهر غریب زندگی میکنم دختر خیلیم برام خوبه اما گفتم دوستداشتم شوهرمو خوشحا ...

ان شاا الله خدا بهتون ببخشه❤

با این دل مهربونت برای منم دعا کن دوستم😘🌷

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
مامانم نمک ریخت رو سرم موهامو دست زدم همه دست زدن زدن تو ذوقم😁

الکیه من به دخترم بار دار بودم این کارو واسم کردن پشت لبمو خاروندم ولی دختر بود😂😂😂

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤