من از وقتی یادم میاد سن کم که توی خیابون یکی میخاست شماره بده یا ارتباط بگیره عمم چون اختلاف سنیش با من حدود ده سال بود و یه نامزدی ناموفق داشت همش بهم میگفت هیچوقت با کسی دوست نشم از این طریق و فلان چون یه جورایی رفیق هم بودیم آخر حرفهای این آنقدر روی من تاثیر گذاشت که اصلا با کسی وارد رابطه نشدم حتی زمان دانشگاه که هم پیشنهاد بود هم فرصت الان واقعا هیچی نمیدونم از جنس مخالف یادمه یه روانشناس میگفت اینکه تا این سن اصلا وارد رابطه نشدید اصلا خوب نیست چون وقتی وارد رابطه میشید یه چیزای از خودتون بالا میاد و میتونید بشناسید خودتون رو همش میگم واقعا حق با اون باشه
تا حدی درست گفته البته نباید با تنوع طلبی یا پا از حد فرا گذاشتن برسه ولی الانم دیر نشده ادما رو بشناس در حد و مرز خودت به درد ازدواج میخوره مگزنه چطوری میخای تشخیص بدی چه آدمی به دردت میخوره یا چه مردی مناسبت هست
بستگی داره اگه توی خارج کسی تا نهایت ۲۰ سالگی وارد رابطه نشه میگن باید بره روانشناس اما تو ایران نه کسی بگه ۳۰،۳۵ سالمه و تاحالا با کسی نبودم همه میگن آفرین آفرین بشین خونه تا خواستگار برات بیاد دوستی خوب نیست
تا حدی درست گفته البته نباید با تنوع طلبی یا پا از حد فرا گذاشتن برسه ولی الانم دیر نشده ادما رو بشن ...
اره میدونم ولی مشکل اینه من حتی الانم نمیتونم وارد رابطه بشم چندتا پیشنهاد هم داشتم تازگیا ولی نمیدونم انگار به این وضع عادت کردم نمیخام خودمو به چالش بکشم انگار ،خواهرم چند وقت پیش میگفت اگه اینطوری ادامه بدی برای همیشه تنها میمونی
اره میدونم ولی مشکل اینه من حتی الانم نمیتونم وارد رابطه بشم چندتا پیشنهاد هم داشتم تازگیا ولی نمیدو ...
خواهرت درست گفته دیگ وقتشه استینو بدی بالا😆😆البته دیر نشده ولی یکمی از منطقه امنت بیا بیزون برو سر قراز بیین چطورین اون ادما اگر روی خط قرمزات پا گذاشتن خب کاتشون کن مگرنه ضرری نمیبیتی و تجربه ب دست میاری
بله و مشکلی نداره من درک نمیکنم چرا برای ازدواج سنتی جبهه میگیرن خب تا خوشت نیاد و دوسش نداشته باشی ...
آره خیلیا هستن ولی قبلش حتما باید یه مدت آشنایی باشه که هم رو بشناسن الان دوست خواهرم به خاستگارش بعد یه ماه جواب آکی داده آلان میگه پسره خشک گل و اینا نمیگیره و فلان عقدم کردن اینجوری خوب نیست دیگه