2777
2789
عنوان

شکاکم بهش

256 بازدید | 18 پست

نمیدونم چرابه شوهرم شکاکم.

شماره های ناشناس زیادداره روزبه روزم مخاطباش زیادمیشه تونمبربوک میزنم اسمای زنونه میاره.

طاهره ومریم واینا...

بهش هم میگم میخنده میگه بروبچه ببینم.

دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنا كين انوخ?توضيحي داره باسشون؟

میگه چرته همش تواشتباه میکنی

باگوشی خودش هم ک زنگ میزنم ب اون شماره ها کسی جواب نمیده.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

نمبر بوک چیه بگو منم بنصبم

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
میگه چرته همش تواشتباه میکنی باگوشی خودش هم ک زنگ میزنم ب اون شماره ها کسی جواب نمیده.

تو تلگ رام نگاه کن ببین. پروفایل دارن، بشناسیشون

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
خنده داره مگه .چرا میخنده. جدی باهاش حرف بزن ...

نمیدونم چرامیخنده.

همینکه میخنده بدترمیشم نسبت بهش.

جدی هم حرف میزنم عصبی میشه پامیشه ازخونه میره بیرون.

میگه چرته همش تواشتباه میکنی باگوشی خودش هم ک زنگ میزنم ب اون شماره ها کسی جواب نمیده.

يادداشت كن با تل خودت بزنگ

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
تو تلگ رام نگاه کن ببین. پروفایل دارن، بشناسیشون

نگاه کردم ن وات دارن ن تل.

يادداشت كن با تل خودت بزنگ

جوابمونمیدن.

نمبر بوک چیه بگو منم بنصبم

برنامه ایه شماره میزنی اسمشومیاره.

آیکونش بنفشه.

بگو شوخی ندارم باهات که، بگو یا خودت بگو کین یا زنگ میزنم میپرسم از خودشون... وا😒

زنگ میزنم جوابمونمیدن