2777
2789
عنوان

امشب با حرف یکی از اقوام واقعا دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 87 پست

بگو به قول پروین اعتصامی که میگه

احمق کتاب دید و گمان کرد عالم است

خودبین به کشتی امد و پنداشت ناخداست

ما زشت نیستیم تو صاحب نظر نه ای

این خورد گیری از نظر کوته شماست

اونوقت خفه میشه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم تازه دنیا اومده بود رنگش خفه بو بعدشم سبزه شد بعضیا بهش میکفتن سیاه منم زل میزدم تو چشاسون هیچی نمیگفتم اونام دفعه دیگه نمیکفتن حالا نمیدونم نگاهم چجوری بود ولی تاثیر گذاربود

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

بره بمیره.ازحسودیشه.تاچشماش کور بشه.توهم جلوش هی قربون صدقه دخترت برو تا بفهمه که توبرات مهم نیست اصلا.تازه دخترهایی که بچه گی سبزه اند وقتی بزرگ میشن پوستشون روشن وخوشرنگ میشه وخیلی زیبا میشن.من صدها مورد دیدم .

زن برادرمنم خیلی بی شعوره،جلوهمه برگشته باصدای بلند نسبت به بچم میگه اینم مث باباومامانش دماغش گنده شده،خیلی این رفتارازشته،اماجوابشونده،ارامش خودتو حفظکن خداجابشومیده

واااای عزیزم دقیقا منم امشب سر همین موضوع اعصابم خورده...هی رو بچم ایراد میذارن و با بچه های دیگه مقایسش میکنن... دخترم خیلی آرومه ولی اونا چون خودشون بچه هاشون بیس چاری دهنشون وا بوده هی میگن چندوقت دیگه دخترتوهم گریه هاش شروع میشه! اذیت میکنه! مثل بچه فلانی میشه! انقدرررر انرژی منفی میدن تا بالاخره همینجوربشه بعد یه نفس از سر آسودگی بکشن.... خدا ان شالله خودش جوابشونو بده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

چه قدر ی آدم میتونه کمبود داشته باشه که با حرفش دیگران رو ناراحت کنه

بخدا من از کسی تعریف هم میخوام بکنم اول عذر خواهی میکنم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

نقطه ضعف نشون نده بیخیال باش تو جمع قربون صدقه دخترت برو تو این زمونه اینهمه میرن پول میدن برنزه کنن مملکت باز این میاد چرت میگه بهش گوش نده سگا پارس زیاد میکنن

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

من خودم در این موارد سکوت نمیکنم 

مثلا میگم آره دخمل سبزه خوشگلم به باباییش رفته حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه

یا مثلا میگم با ذوق اتفاقا خیلی هم روسری به دخمل مامان میاد

باید روی اعتماد بنفس کار کرد عزیزم

هم جوابشو دادی بدونه بی زبون نیستی و اجازه  هر اظهار نظری نداره

هم اعتماد بنفس دخترتو بالا بردی

لحنت محکم و جدی و شاد باشه ناراحتم نمیشه طرفت فقط حساب کار دستش میاد 

کمی روتو زیاد کن و نشکن با هر چرتی هرکی گفت