2777
2789
عنوان

امشب با حرف یکی از اقوام واقعا دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 87 پست
عزیزم حتماباهاش جدی برخورد کن دخترت بزرگ بشه این حرفارو بشنوه رو اعتمادبنفسش تاثیرداره،من سبزم همینو ...

من سبزه نیستم فقط به سفیدی خواهرام و مامان بابام نیستم

بعد عموم بچه بودیم به خواهرام میگفت هلو به من میگفت چاقاله من انقدر حساس شده بودم که فک میکردم از من سیاه تر دیگه نیست

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
همش یجوری به بچم نگاه میکنه و یه چیزی میگه منکه زبونی ندارم ولی مامانم هربار یکی واسه بچم حرفی بزن ...

آفرین به مامانت

ولی بخاطر بچه ات هم که شده خودتم دفاع کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم چ جیگریه توروخدا ب این گفت سبزه وای وای هزار الله اکبرش باشه این ک از الان خواستگار میادبراش ...

مررسی خانمی لطف داری😍😍😍

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
خدا نگهش داره ماشااله خوشگله اینکه موهاش کوتاهه به نظر شبیهه پسرها میاد همیشه سرش هد بند با گلای بز ...

ماشالله بجونت عزیزم 

اره حالا که یکم بلند شده و میاد تو چشمش براش گیره میزنم ☺😘😘

شما محترمانه وبه شوخی بگو ....دختر سبزه داشتن لیاقت میخواد نصیب هر کس نمیشه خانوم...شما هنر داری یه ...

دختره سبزه لیاقت میخواد😐

من هنوز قسمت نشده مامان شم ولی همیشه دوس داشتم بچم دختر و سبزه باشه خدا دخترتو حفظ کنه خیلی نازه ماشاالله مطمئن باش از حسادتش اینطور حرف میزنه سعی کن رودروایسی رو کنار بذاری مستقیم جوابشو بدی تا دیگه از این حرفا نزنه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
من هنوز قسمت نشده مامان شم ولی همیشه دوس داشتم بچم دختر و سبزه باشه خدا دخترتو حفظ کنه خیلی نازه ماش ...

عزیزم انشالله هرموقع که دلت خواست خدا بهت سالم و صالح و خوشکلشو بده .

ممنون از همدردیت خانمی😘😘😍😔

این عکس با برنامه گرفته شده یه کوچولو روتوش میکنه عکسو یذره پوستش تیره تره

ای جون دلم. هزاد ماشالله خیلی نازه

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..