2777
2789

سلام دوستان .من دخترم ۲۳ ماهشه خودم پوستم سفیده شوهرم گندمیه دخترمم رنگ پوستش به شوهرم رفته .یکی از فامیلامون هربار میبینتش یه چیزی برا بچم میگه 

دفعه قبلی میگفت چقدر سبزس به کی رفته

ایندفعه هم میگفت شبیه پسراس تا دخترا (حالا چراشو نمیدونم😞)

بعد دخترم میخواست روسری سرش کنم وقتی سرش کردم گفت اصلا بهش نمیاد 😔اخه چقدر یه ادم میتونه بیشعور باشه که به یه بچه دوساله بگه روسری بهت نمیاد یا به مادرش بگه چرا اینقدر سبزس

خب مگه سبزه ها چشونه خیلیم دوس داشتنی هستن

بگید چیکار کنم برام مهم نباشه حرفاشون😞

اعصابم خورده دوس ندارم برم جایی که اون خانم هست حس میکنم همش داره به بچم نگاه میکنه و عیب در میاره ازش

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یکی از اقوام همسرم گفت بچه ت عین حامله ها راه میره

وقتی مادرشوهرم داشت تعریف میکرد، همسرم جواب داد اون خودش شبیه مرغ راه میره، مگه من تا حالا به روش اوردم؟

خخخخخخ

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

چه بیشعور. بعضی رو باید کامل حذفشون کنی از زندگیت

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

یه بار بزن تو پرش دهنشو ببنده.با حالت جدی بهش نگاه کن بگو خیلی داری از بچه ی من ایراد میگیریا لطفا دیگه اینجوری نگو نمی خوام بخاطر همچین حرفایی اعتماد به نفس بچه پایین بیاد

بگو مهم من و پدرشیم که عاشقشیم نظر شما و بقیه برامون مهم نیست بعد هم کاملا به حرفهاش بی محلی کن اصلا اجازه نده پا شو بیشتر دراز کنه متوجهش کن دوست نداری در مورد دخترت اینقدر بی ادبی کنه تو صورت دخترت میگه روسری بهت نمیاد مطمئنا دخترت هم رفته رفته متوجه این نیش و کنایه ها خواهد شد پس به هیچ احدالناسی اجازه نده اینجوری به دخترت بگن

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤