2777
2789

بچه ها نصیحت نکنید تروخدا 

همین جوری به اصرار خواهرم رفتیم برا سرگرمی 

نفری ۵۰۰ دادیم🤣💔

هیچ کدوم از حرفاش درست نیومد تو فال

پولو که پس نمیده منم پولش برام مهم نیست

فقط میخام بدونم میشه جایی گزارشش بدم که سر بنده خداهای دیگه رو کلاه نزاره ؟ آدرس خونه و شماره تماسش دارم چون خودم اولین بار بود رفتم و مطمین شدم کلاه برداریه دلم نمیخاد بقیه مردم هم برن زورم میاد

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

لابد گفته کسی توی زندگیت هست و عاشق شدی😅 حرف همشون

اره🤣🤣💔تازه گف بود طرف برمیگرده به همون روزی اعلام کرده بودم برمیگرده برنگشت😑🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا نویس و رمالی جرمه ولی ف ال گیری نشنیدم ممنوع باشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
کلان کلاه بردارن بعضی ها میرن ازش بچه میخوان که حامله بشن به ۱۱۰زنگ بزن بگو

یکی گف جرم نیست ممکنه کاری نکنن؟

میخواستم ببینم عشقم از دست رفتم کی میاد🤣💔

چه آهوی زیبایی در فنجانت افتاده! به تو تبریک می گویم همسر خوبی نصیبت شده یا خواهد شد. قدرش را بدان همسری زیبا، با وفا و محبوب که هرکجا باشی دل نگرانت خواهد بود

. مدتی هست که بین شما و یکی از دوستانتان شکر آب شده. ۱۴ روز دیگر با او قرار ملاقاتی بذار که آن روز، روز توست و میتوانی آنچه باعث رنجش خاطرتان شده را سامان ببخشی. از چتری که در فالت افتاده نهایت استفاده را ببر طبق گفته من عمل کن. همه چیز حل خواهد شد.

. سفر می بینم. سفری دور دست ، در دیار غربت، شاید هم به کشورهای خیلی دور سفر کنی، اما سفر طولانی در پیش داری. خودت را مهیا یک سفر دور و طولانی کن

. امان از دست دوستانی که به دورت جمع کرده ای و وقت گرانبهایت را با آنها سپری میکنی. تا به حال آنها را امتحان کرده ای؟ بیشتر آنها مگسی هستند گرد شیرینی. اگر آنها را غربال نکنی خیلی زود به رنج و زحمت خواهی افتاد. رنج و زحمتی که همین بظاهر دوستان برتو روا خواهند داشت.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

چه آهوی زیبایی در فنجانت افتاده! به تو تبریک می گویم همسر خوبی نصیبت شده یا خواهد شد. قدرش را بدان ه ...

نیت کردم برای بازگشت معشوقم یه طالع دیگه میگیری؟