2777
2789
عنوان

دو دست مبل برای جهیزیه

601 بازدید | 82 پست

من برای نامزد سابقم  که نشستیم لیست بنویسیم بابام گفت من مبل میخرم با اینکه اونا برای جاریم مبل راحتژ خریده بودن و گفتن برای این عروسم میخریم.اما بابام گفت من دوست دارم خودم بخرم سلطتتی بگیرم و ما زشته برامون‌که تخت بریم بخریم تخت رو برای داماد نوشتیم. و اونا هم پرو شدن نزدیک عروسی گفتم بگو بابات تخت هم بخره و کلا فکر میکردن به خاطر هرج هایی که بابام کرده انگار از من سیره و اونا خیلی خوبن 

الان میخوام باز ازدواج کردم بگم سرویس چوب رو‌کامل اونا بخرن هم مبل هم تخت و مبل راحتی سفارش بدم.بعذا خواستیم جهاز ببریم اگه خونه جا داشت مبل سلطنتی رو ببریم و جفتش رو بزاریم جا هم نداشت سلطنتی خالی رو ببریم.کار خوبی یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویس چوب به پای عروسهنمیتونی بگی همه رو که اونا بخرن

پای عروسه؟

نه ژرف ما رسم دارن تیکه های بزرگ‌ با داماد هست 

اکثرا عروس  تخت رو‌میگیرن کا فامیلامون‌میگن زشته تخت بخریم داماد بره با دخترمون بخوابه روش برای همین مبل می‌خرن 

بعضی هم هردوشون رو میزان بزای داماد 

عروس جهازش زیاد باشه بعضی داماد ها پرو میشن فکر میکنن از دختره سرتر هستن و مورد توجه قرار گرفتن اصلا ...

اره دقیقا .من بابام انقدر کمک کرد و بهشون آسون گرفت و جهاز خوب گذاشت که میگفتن این حالیش نیست اون عروسیمون حالیشه 

اون عروس همه چی ازشون خواسته بود با جهاز کم

پای عروسه؟نه ژرف ما رسم دارن تیکه های بزرگ‌ با داماد هست اکثرا عروس تخت رو‌میگیرن کا فامیلامون‌میگن ...

طرف شما منحرفن همه که اینجوری نیستن

تاحالا نشنیده بودم

کلا سرویس چوب به پای عروسه، مبل تخت میزناهارخوری جاکفشی کنسول

همه ی اینارو ما خریدیم

طرف شما منحرفن همه که اینجوری نیستنتاحالا نشنیده بودم کلا سرویس چوب به پای عروسه، مبل تخت میزناهارخو ...

نه ما این رسمی نداریم

کنسول رو عروس بخرهههه😐😐😐کنسول جای اینه شمعدان هست بعد عروس بخره خنده دار نبست؟