2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم مامانم یه دو ماه به شدت یهو بی حال میشد در حدی که بعدا خودش گفت فکر میکرده دور از جونش داره م ی م ی ر ه رفت آزمایش داد البته دکتر داخلی بهش گفت کم کاری تیروئید داری اسم قرص اش رو نمیدونم روزی یکی صبح ها میخوره یه دو هفته هم شحالش رو به بهبود بود بازم دوباره حالش بد میشه طبیعیه؟ من خودم یه دوستم کم کاری تیروئید داره تا حالا ندیدم بگه اینجوریم

مشکلی هست؟ بره متخصص دوز قرص اش فرق میکنه؟

شما روزی یک عدد کامل میخورید یا برای هر کسی فرق داره والا مامانم بچه منو نگه میداره بنده خدا وقت نمی ...

عزیزم تیروئید خیلی مهم و حیاتیه، باید تحت نظر متخصص غدد باشن همیشه....

شما اگه سرکار میری یه روز مرخصی بگیر حتما، مادرتون برن دکتر متخصص...

عزیزم تیروئید خیلی مهم و حیاتیه، باید تحت نظر متخصص غدد باشن همیشه.... شما اگه سرکار میری یه روز مر ...

باشه حتما نگران شدم یکیتون گفتین روزی به نصفه میخوره البته شاید به وزن بدن ربط داره 

باشه حتما نگران شدم یکیتون گفتین روزی به نصفه میخوره البته شاید به وزن بدن ربط داره 

عزیزم کلا تیروئید درمان نمیشه، با مصرف دارو کنترل میشه...

نگرانی خاصی هم نداره عزیزم، من خودم هاشیموتو دارم، کم کار یا پرکار نیستم، دکتر متخصص بسته به میزان بالا یا پایین بودن جواب آزمایش تشخیص میده روزی یه دونه یا نصف، هر 6 ماه دوباره آزمایش میدی میری دکتر، بسته به اون جواب آزمایش میگه که قرص کامل یا نصفه....

ولی حتما متخصص...

کم کاری تیرویید متابولیسم بدنو میاره پایین فعالیت و ورزشت رو زیاد کن که بسوزونی کالری رو 

من سالهاست تیروییدم کم کاره نمیدونم چرا ماه پیش تی اس اچم یهو شده 19   قبلا هیچ وقت از 11 بالاتر نمیرفت

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
والا من وزنم تکون نمیخوره هر کار میکنم خیلی هم چاق شدم

من خودم اصلا اضافه نداشتم ولی میخواستم کم کنم ۶تا کم کردم تو دوماه 

مصرف چربی و قندم خیلی کم 

هله هوله خیلی ب ندرت میخورم 

هرروز ورزش میکنم 

رژیم غذایی اصولی و منظم داری 

غیرممکنه شما تمام اینارو انجام بدی و کم نکنی گلم 

چون مادر منم گاهی سرخود کم میخورد مثلا ی مدت بعد میگفت من بخاطر تیروئیدم کم نمیکنم 

مجبورش کردم چن ماه اصولی رفتار کنه مادرم الان ۱۲کیلو کم کرده 

فقط ب نخوردن نیس کاهش وزن 

ب درست خوردنه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME