2777
2789
والا من وزنم تکون نمیخوره هر کار میکنم خیلی هم چاق شدم

اگر منابع رو چک کنی خود کم کاری تیروئید باعث چاقی نمیشه نهایت سه کیلو همه جا ذکر شده 

اما ب دلیل کاهش متابولیسم میتونه سبب چاقی بشه 

پس اگ تغذیه و ورزشت درست باشه و ب میزان هیچوقت چربی اضافی نمیاری 

در افرادی هم ک هاشیموتو دارن استوپ وزن رخ میده درسته ولی نه اینکه نیاد پایین مثلا اگ ی کسی ک مشکل نداره تو ماه با ی سری قواعد چهارتا کم کنه اون فرد ک مشکل تیروئید داره دوتا کم میکنه (ولی بالاخره میکنه )

پس ی کم بازه ی لاغر کردنت طول میکشه ولی اینجوری نیس ک نیاد پایین با اطمینان بهت میگم چون کل خانواده ما ارثی این مشکل رو‌داریم ولی هیچکدوم چاق نیستیم چون قواعدشو رعایت میکنیم 

امیدوارم انگیزه شه برات ک‌شروع کنی واسه لاغری❤️❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه سیب ناشتا با اب ولرم درمان کم کاریه...موز هم بخور ...قرص مصرف می کنی؟

عزیزم من الان دارم گریه میکنم چون کم کار تیرویید هستم و چربی در شکم و بازو دارم...قرص لاغری هم ۴ تا دونه خوردم اما میگن خیلی واسه تیرویید خطرناکه میخوام از فردا نخورمش...شما به من میگی چی کار کنم شکم و بازوم بره؟ خسته شدم...کلا لاغر اما شکم و بازو آوردم ..ممنون میشم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم من الان دارم گریه میکنم چون کم کار تیرویید هستم و چربی در شکم و بازو دارم...قرص لاغری هم ۴ تا ...

سلام گلم از ایگوانا باید می پرسیدی ...لاغری با تیروئید غیر ممکن نیست فقط کمی سخت هست چون متابولیسمت پایینه باید با ورزش جبرانش کنی ...قرص تیروئید هم مرتب مصرف کن...قرص لاغری با هماهنگی پزشکت وگرنه من خودم ب شخصه پیشنهاد نمی کنم کل ویتامینای دریافتیت رو نابود می کنه قرص لاغری...اینهمه ادمادمشکل تیروئید دارن انگار که ندارن چرا گریه ؟!

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

من ۴ماهه تیروئید دارم بعد سه ماه داروم تموم شد نفهمیدم ده روز نخوردم قرص چربی سوزم مصرف میکردم الان  حالم خیلی بده بی حالم نا ندارم کاری انجام بدم فقط عرق میکنم کل سیستم بدنم ریخته بهم رفتم دکتر داخلی باز نوشت ۵روزی میشه شروع کردم استفاده میکنم ولی بازم حالم بده ۱۰کیلو چاق شدم نمیدونم چیکار کنم باید حتما متخصص غدد برم این بی حالی اذیتم میکنه هروز ورزش میکردم الان نمیتونم بیشتر از نیم ساعت ورزش کنم چاقم شدم تعصابمم خرابه برای لاغری چیکار کنم کمک کنید تورـخدا🥺🥺🥺

اگر منابع رو چک کنی خود کم کاری تیروئید باعث چاقی نمیشه نهایت سه کیلو همه جا ذکر شده  اما ب دل ...

منم کم کاری دارم منتظرم امتحانام تموم شه دکتر برم...شما هم موقع ورزش سنگین و تردمیل یهو انرژیتون میوفتاد؟

من استپ وزنی شدید و تیرویید کم کار داشتم گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه.. ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹