2777
2789
عنوان

میشه بیاید خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست
معمولا وسط سیکل ی آدم تخمک گذاری اتفاق میوفته اگه پریودش مثلا5روزه باشه الان خطری نداره 

الان اونقدراهم بیخطر نیس ب هرحال امکان حاملگی هس

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیکلت چندروزه است؟ مثلا من30 روز به بالا براهمین تخمک گذاری من دیرتره

نمیدونم الان از عید تا حالا نامنظم شده ۲ ماه پری نشدم رفتم دکتر فهمیدم تنبلی تخمدان دارم بعد الان دارم دارو استفاده میکنم تیروئید کم کارم دارم دکتر گفته نباید باردار شی چون دارو استفاده می کنم البته خودمم نمیخوام

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
نمیدونم الان از عید تا حالا نامنظم شده ۲ ماه پری نشدم رفتم دکتر فهمیدم تنبلی تخمدان دارم بعد الان دا ...

منم تنبلب تخمدان دارم همینجوریش دیر باردار میشیم با دارو هم نگران نباش احتمالش شاید یک درصده

منم تنبلب تخمدان دارم همینجوریش دیر باردار میشیم با دارو هم نگران نباش احتمالش شاید یک درصده

واقعا راس میگی؟ شما پریودت نامنظمه؟ چند وقته تنبلی تخمدان داری؟

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
واقعا راس میگی؟ شما پریودت نامنظمه؟ چند وقته تنبلی تخمدان داری؟

آره از اول ازدواجم داشتم حدودا5ساله پریودام بین 30تا60 روز طول میکشه تا پریود شم نظم ندارن کلا 

برا بارداریم متفورمین و قرص جلوگیری خوردم تنظیم شدم تا چندماه و باردار شدم اما بدون دارو یک سال جلوگیری نداشتم باردار نشدم

منم گول همین حرفارو خوردم😂😂😂😂

من بااینکه باردار شدنم مکافاته اما چون به هیچ عنوان نمیخوام باردار بشم و اگر خدایی نکرده بشم مجبورم سقطش کنم برا همین دیگه حتی یک روز بعد پریودی میترسم بدون جلوگیری باشم

آره از اول ازدواجم داشتم حدودا5ساله پریودام بین 30تا60 روز طول میکشه تا پریود شم نظم ندارن کلا  ...

الانم تنبلی تخمدان داری؟