2777
2789
عنوان

چشم چرانی تو هیئت

803 بازدید | 23 پست

رفته بودم هیئت موقع شام سه تا دختر روبروم بودن موهاشون ریخته بودن یه طرف با آرایش کامل و شال باز یه پسره که معلوم میشد شیطنت داره از جلوشون رد میشد اومد اول براشون سفره انداخت شامشون داد دوباره ۳ تا ظرف اضافه بهشون داد منم چشام همینجور 🤤مونده بود یکی از دخترا با صدای بلند گفت مگه من از تو شام اضافه خواستم همه نگاشون میکردن پسره کم آورد بلند گفت درد بخوری غذاها رو برد...شما جا دخترا بودین چیکار میکردین؟

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم میگفتم حرومت باشه اونهمه چش چرونی کردی نگام کردی   

نریزین سرم باو

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

من جای دخترا بودم اینجوری نمیرفتم مراسم عزا، حالا چه عزای امام حسین چه یه فرد عادی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ما چرا باید خودمون بذاریم جا اونا🤔

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

من ک دو بار رفتم بجز چشم چرونی دختر پسرا و آرایشای غلیظ و موهای افشون و مژه مصنوعی چیزی ندیدم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

منم چادریم و ارایش اینام ندارم زیاد

امشب رفته بودیم مراسم بعد تو راه برگشت شلوغ بود قرار شد با مادرشوهرم پیاده برگردیم، دوتا غذاها دستم بود، یکی دیگم گرفت مادرشوهرم شد سه تا

من داشتم میووردم، توراه حیثیت برام نذاشتن

یه پسره اومده بیخ گوشم میگه من غذا ندارم، یه غذا بهم میدی خانوووومی😑😑😑

موندم اخه خجالت نمیکشن دم مجلس امام حسین!!!

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
منم چادریم و ارایش اینام ندارم زیاد امشب رفته بودیم مراسم بعد تو راه برگشت شلوغ بود قرار شد با مادر ...

ببخشید خیلی خنده م گرفت😂😂😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

عه عه خالم بهم میخوره لاقل به حرمت امام حسین رهات میکردی چادر هم سرت نمیکنی به درک لاقل آون رژ قرمز که تا دماغت کشیدی و اون چشمایی چینی که تا فرق سرت خط چشم گذاشتی رعایت کن 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

ولش کنین یه بحث دیگه امشب اصلا قصد نداشتم برم این هئیت یهو تو دلم گفتم بریم با دوستم رفتیم یه شهید گمنام آوردن اصلا باورم نمیشد گفتن هر کی دوست داره بیاد کنار تابوت وای بدو بدو رفتم نمیدونید چه حالی شدم تابوت بوی خاصی داشت فردا پیگیر میشم ببینم کجا دفن میشه ازش یه حاجتی خواستم

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

من جای دخترا بودم یا نمیرفتم یا لباس مناسب عزا میپوشیدم

هر سخن جاییو هر نکته مکانی دارد

یک پسرم بهم گیر میداد تو جمع داد نمیزدم راهمو میکشیدم میرفتم

جای پسرم بودم یکم حرمت این شبارو نگه میداشتم کل سالم شب و روز خداست

جای شمام بودم بیانش نمیکردم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design