2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم با این افتضاحی که بار اومد از پسرم میت سم خودم ..مینرسم چیزی بشه منظورمو فهمیدی???  نت ...

خداییش درست نفهمیدم!!!قضیه تجاوزهارومیگی؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نمیدونم با این افتضاحی که بار اومد از پسرم میت سم خودم ..مینرسم چیزی بشه منظورمو فهمیدی???  نت ...

اگه اونو میگی که عزیزم همینجا توکشورخودمون کم هست؟ چقدایت چندوقته از هموطنان عزیزمون اتفاق افتاد؟ باید مواظب باشی اما نگران نباش

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
بچه ها من امروز به دلم افتاد که باشوهرم دوتایی بریم هنوز بهش نگفتم خیای حساسه بعید میدونم راضی بشه

حتما اگه همسرت هم راضی هست برید.

ادم تا نرفته زیاد مشکلی نداره ب محض اینکه رفتی و حال و هواش رو حس و درک کردی دیگه دلت پر پر میزنه برا رفتن.

من هرسال میرفتم امسال بخاطر وضعیتم نمیتونم برم ولی میخوام یه نفر دیگه رو بجا خودم بفرستم.

اگه رفتی منو خیلی دعا کن 

مستاحر بودم خونه دار شدم من مخالفتی با عقیده کسی ندارم ولی میدونین ایران چه باحی میده برای باز کردن ...

چه باجی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چه باجی؟

کلی پول میده مگه ضریح با چهارصد کیلو طلا ندادن 

بعد سیستان بلوجستان اب تیست

کاش همه مثل امام حسین برای عدالت میجنگیدن ولی ناها فقط گزیه میکنیم امام حسین به خقیقتی که میخواست رسید 

متولد 62اسمم اشتباه شده
خب عزیزم اونا هم  بخوان کشور ما بیان باید پول بدن.

مگه دیوانه ان بیان پول به ما بدن چطور بشه بیان گرچه الان برای سوگ استفاده از کسادی بازار میان خرید ارزون شده براشون

ولی اونا بلدن چطور ایرانو تلکه کنن

متولد 62اسمم اشتباه شده
کلی پول میده مگه ضریح با چهارصد کیلو طلا ندادن  بعد سیستان بلوجستان اب تیست کاش همه مثل امام ...

ببین میشه روی حرفت فکر کرد. اما بی عرضگی مسوولان ما از اینها گذشته. طلا هم نمیدادند باز هم وضع سیستان و بلوچستان همین بود. عرضه ی احیاء منابع طبیعی رو نداریم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...