2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست
ببین میشه روی حرفت فکر کرد. اما بی عرضگی مسوولان ما از اینها گذشته. طلا هم نمیدادند باز هم وضع سیستا ...

طلا و کلی نقره و اینا دادن ضریح قبلیم عراق انداخت بالا حداقل اون قبلیو میدادن ایران 

متولد 62اسمم اشتباه شده

یادمه پارسال دم در یه حسینیه نشسته بودم همسرم بیاد بریم یه خانم اومد سر راه نشست خادم اونا یه اقای عرب از اون هیکلی گنده ها بود بهش گفت اینجا تو راهی میخوان وسیله ببرن و بیارن خانمه شروع کرد از عربا بد گفتن اقائه خیلی ناراحت شد زد رو دست خودش گفت عرب بد؟غذا مجانی مبیت مجانی همه چی مجانی زائر امام حسین جاش رو سر ما،بازم ما بد؟ما میاییم مشهد واسه یه تخت اینقدر پول میدیم اونوقت شما هنوزم ناراصی هستی؟

دلم میخواست ب اقائه بگم خبر نداری ایران سرویس بهداشتیاش هم پولیه چ برسه ب چیزای دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دیوانه ان بیان پول به ما بدن چطور بشه بیان گرچه الان برای سوگ استفاده از کسادی بازار میان خرید ا ...

بنظرم شما داری خیلی تعصبی راجب این قضیه صحبت میکنی.

نظرت هم کاملا محترمه ولی همونطور ک نظرات من برات قابل قبول و عقلانی نیست نظرات شما هم برا من قابل قبول نیست.

موفق باشی

بنظرم شما داری خیلی تعصبی راجب این قضیه صحبت میکنی. نظرت هم کاملا محترمه ولی همونطور ک نظرات من برا ...

من در مورد کشور تعصب شدید دارم و حالم از عربا بهم میخوره 

ممنون موفق باشی

متولد 62اسمم اشتباه شده
طلا و کلی نقره و اینا دادن ضریح قبلیم عراق انداخت بالا حداقل اون قبلیو میدادن ایران 

ضریح و طلا رو که مردم به خواست خودشون میدن عزیزم چه ربطی به بلوچستان داره.کاش یاد میگرفتیم همه چی رو باهمه چی قاطی نمیکردیم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نه بابا قضیه مشهدو میگم  یه،وقت تلافیشو سر ما،د میارن

نه عزیزم انقدر که ایرانی های خودمون رواین قضیه تعصب زیجا و کورکورانه دارن واقعا عربها اینطور نیستن نگران نباش بنظرم اونها بیشتر از خیلی ایرانی ها از انسانیت درک دارن

این مسائل رو برای اونهام شایعه سازی کردن به طور عکسش رو 

بشون گفتن ایرانیها میرن کربلا برا زن صیغه کردن من خودم از یه خانم به اصطلاح روشنفکر شنیدم حالا فکر کن  یه مرد مگه احمقه اینجامگه زن نیست براصیغه که بره تویه کشورجنگزده درب وداغون زن صیغه کنه؟اماخوشبختانه میگم عربهاتواین زمینه خیلی بهتر ازبعضی ایرانیهابرخوردکردن و چون چشم دارن و میبینن

نگران نباش سالهای پیش هم این حرفهابوده منتهابه شکلهای مختلف....خدا همیشه با حقه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
مردم بدن به نیازمندا  ندین عربا بخورن

خب عزیزم اونها اینجوری دوست دارن.هرکسی پولش روهرجا بخواد خرج میکنه...ضمن اینکه از همون مردم بلوچ هم میان کربلا و حتی براهمون ضریح هم کمک میکنن

خب عزیزم اونها اینجوری دوست دارن.هرکسی پولش روهرجا بخواد خرج میکنه...ضمن اینکه از همون مردم بلوچ هم ...

احمق زیاده نتاستفانه پولو بدیم عربای خر بخورن سوریه و فلسطین و الانم عراق

لطفا جواب نده کارتو بکن سردرد شدم

متولد 62اسمم اشتباه شده
احمق زیاده نتاستفانه پولو بدیم عربای خر بخورن سوریه و فلسطین و الانم عراق لطفا جواب نده کارتو بکن س ...

ممنون از درک پاسخگوییتون☺

احمق زیاده نتاستفانه پولو بدیم عربای خر بخورن سوریه و فلسطین و الانم عراق لطفا جواب نده کارتو بکن س ...

چقدرم که روشنفکر و مودب

هر چی میگم باز حرف  داری عقیده من اینه مگه به شما تحمیل کردم

تحمیل نکردی ولی تادلت بخاد توهین کردی اصلا طرزفکرتون به خودتون مربوطه ولی حق توهین نداری دیگه کافیه..ببینین حتی وقتیم که یکی اروم باهاتون صحبت میکنه هم توهین به اعتقادات دیگران رو ول نمیکنین بعدم میگین شماجانماز اب بکش هستین

موفق باشین

تحمیل نکردی ولی تادلت بخاد توهین کردی اصلا طرزفکرتون به خودتون مربوطه ولی حق توهین نداری دیگه کافیه. ...

من کی گفتم جا نماز اب کش خودت کشش دادی تهینم نکزدم

برو بابا 

متولد 62اسمم اشتباه شده