2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست
من خودم از امام خسین حاجت گرفتم ولی با عراق رفتن مختلفم

چ خوب... حاجتت بزرگ بوده گلم؟ اگه امکانش هست و میتونی تعریف کن. 

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
چ خوب... حاجتت بزرگ بوده گلم؟ اگه امکانش هست و میتونی تعریف کن. 

مستاحر بودم خونه دار شدم

من مخالفتی با عقیده کسی ندارم ولی میدونین ایران چه باحی میده برای باز کردن مرزا به عراق

متولد 62اسمم اشتباه شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرابه نفعشونه ؟ مگه وقتی میریم اونجا ازمون پول میگیرن؟ بعدم میگم عقیده ی شخصیه کسی که نظرش اینه نره ...

نمیدوتی ایران باید جقدر خرج کنه و باج بده تا عراق نرزارو باز کنه یکم عمیق تر ببینیم

متولد 62اسمم اشتباه شده
مستاحر بودم خونه دار شدم من مخالفتی با عقیده کسی ندارم ولی میدونین ایران چه باحی میده برای باز کردن ...

چه باجی میده اخه؟ کشور همسایه است اگه مرزهاامن باشه براخودمون بهتره خب

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نمیدوتی ایران باید جقدر خرج کنه و باج بده تا عراق نرزارو باز کنه یکم عمیق تر ببینیم

متاسفانه باتون هم عقیده نیستم😊ولی نظرتون محترمه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
وای خدا بیخیال شما برو سالهاست باج میده که مردم برن کربلا

ایشالا قسمتم بشه میرم.اما خب شماهم بیشتر تحقیق کن درمورد چیزی که گفتین☺

از نزدیک بوری و ببینی  حیف نمیتونم باز کنم چندین سال عراق نمیزاشت کسی بره کربلا  بعدا گزا ...

اون مال زمان صدام بود الانم بله پول که میدن اما خب مردم خودشون باعلاقه پول میدن و میرن خب

اشتباه محضه

بهرحال نظر من اینه....بنظرمم درسته خب🤗