2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح خواب دیدم کسی که دوسش دارم مرده😬💔

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

منم واقعاً دوست ندارم بگم اما انقدر وحشتناک بود که تو خواب هق هق بلند اشک می ریختم.فقط از خدا می خوام انقدری عمر کنم که بچه هام نیازی به وجود من نداشته باشن اون وقت مرگم با مادرم تو یک روز باشه همین همیشه کابوس خوابام شده.💔💔

همیشه به کسایی که مرگشون با مادرشون فاصله اش نزدیک بوده غبطه می خورم واقعاً خدا دوستشون داشته.

❤️❤️ 

طولانیه 

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

اوایل ازدواجم‌ بود تو خونه تنها بودم صبح ها هم بعد از رفتن همسرم  دوباره می‌خوابیدم خواب دیدم ک همسرم کنارم خوابیده  به پشت ولی وقتی روشو برگرداند یه موجود وحشتناک سفید مثل جن شده بود

منم واقعاً دوست ندارم بگم اما انقدر وحشتناک بود که تو خواب هق هق بلند اشک می ریختم.فقط از خدا می خوا ...

عزیزمم چقد غم انگیز

ایشالا سایه مادرتون و سایه شما برای عزیزاتون حفظ باشه 🤍

عزیزمم خدانکنه یه صدقه بنداز دستم آروم میشه

هیچ کاری نکردم، حالا اینی که میگم هیچ نسبتی باهام نداره تا حالا هم ندیدمش ولی تو خواب یه شک بدی خوردم، تازه بعدشم دیدم جن تو خونمونه داریم باهم درو میکشیم😂🤣همش از عوارض سرما خوردگیه🤦‍♀️

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

هیچ کاری نکردم، حالا اینی که میگم هیچ نسبتی باهام نداره تا حالا هم ندیدمش ولی تو خواب یه شک بدی خورد ...

دقیقاااا کابوسه

منم اتفاقا درست حسابی نمیتونستم بخاطر سرفه بخابم یه ساعت خوابیدم اینو دیدم دقیقا هذیون

ایشالا هیچوقت خواب بد نبینی عزیزدلم