2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست

بچه ها ذاونایی که رفتین تو خود. کربلا و نجف هم موکب ایرانی هست؟کجا ادم بمونه شبا؟ادم نمیتونه اعتماد کنه بره خونه عراقیا که؟😕

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
چرا آخه؟

تحمل کثیفیو ندارم نه جای خواب ثابت و مرتب نه حمام خوب نع سرویس بهداشتی من روزی سه بار باید لباس زیر عوض کنم روزی یکبار دوش بگیرم با این شرایط نمیشه رفت یکبار رفتم ولی با تور رفتیم بازم مریض شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم...فکر میکردم امسال ب خاطر تنشی ک بین عراق و ایران ب وجود اومده کسی نره...عراقیا دیگه ...

منکه باره اوله میخوام برم کلی شووق دارم و از هیچی نمیترسم   

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
پیاده از کجا تا کجا میرن؟ پاها ورم نمیکنه؟ پای پیاده ثواب داره؟ شب کجا میمونن؟

در تمام مسیر راه خیمه و هیت هست و همه جوره خدمت رسانی میکنن حتی لباس های زایران میشورن اصلن خستگی حس نمیکنی 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
هر سال با بغضی گرفته از اقا امام حسین گلگی میکنم که کی من زایرت باشم و پیاده روی اربعین قسمتم بشه ام ...

شما مامان دو دختر هستی که استرالیا زندگی میکردی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ادم تا وقتی نره نمیدونه چیه الانم هر جی بگن عراق فلانه  بازم یه کششی هس که نمیشه نرفت

دقیــــــــــقا ، اطرافیان ب من میگن نمیترسی، میگم نه اصلا ، تازه لحظه شماری میکنم

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
یه جیزی بگم من هر دفعه رفتم دلم میخپاست تو خونه عراقیا برم

خونه عراقیا چجوریه؟ من همش فک میکنم آدم راحت نباشه اونجا

منکه باره اوله میخوام برم کلی شووق دارم و از هیچی نمیترسم    

عزیزم میشه یک خواهشی کن. اسم منو یک جایی یادداشت کنی نجف و حرم حضرت عباس و حرم امام حسین دعام کنی؟

خیلی محتاجم. خیلیییییییی خسته ام.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ها ذاونایی که رفتین تو خود. کربلا و نجف هم موکب ایرانی هست؟کجا ادم بمونه شبا؟ادم نمیتونه اعتماد ...

پارسال همسرم و دوستاش تو خیابون کف خیابون خوابیدن😷😷 شوهرم تر تمیز و مرتب با خودش ملحفه میبره با این حال چون تو حمام عراق دوش گرفت قارچ زد😷😷 تمام سرش زخم شد کلی دکتر و دارو مصرف کرد تا خوب شد .اگر خواستین برین حتما شامپو صابون ضد قارچ ببرید

دقیــــــــــقا ، اطرافیان ب من میگن نمیترسی، میگم نه اصلا ، تازه لحظه شماری میکنم

من سه سال پشت سر هم رفتم 

با سختی فراوون 

امسال باردارم ولی هی میگم برم نرم

توروخدا رفتی دعام کن 

بله عزیزم خودم هستم و شما رو هم یادم هست ☺️❤️❤️

وااااای عزیزم. حالت چطوره؟

الان ایرانی یا همون استرالیا؟ حالت چطوره؟