یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر تمیز و سالم به درد سیسمونی میخوره ، من میخرم. لاستیکاش سالم باشه. رنگش و پارچش قشنگ باشه
😊😊آخی عزیزم شرمنده دوستی شوهر من هیچی نمیفروشه حتی 2 تا فرش نو داشتیم استفاده نداشتیم گفت بده به مامانت گفتم بفروشم آنچنان عصبانی شد که من غلاف کردم . کلا با فروش وسیله مخالفه 😓 شرمنده . ولی یکی از دوستام داره بذار از آون بپرسم .
با توجه به رباخواری بانکها بجای اینکه اسم ائمه رو بذارن روی موسساتمالی، اسامیشیاطین رو بزارن!مثلا بذارن موسسهمالی شمر، بانک حرمله، صندوق مالییزید یا بانکابلیس...
عزیزم من این اشتباه و کردم کلی هزینه کردم گراکو گرفتم آخرش رفتم 1 عصایی گرفتم راحت
گراكو كه خيلي شيك و راحته
من دارم و راضيم
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
با توجه به رباخواری بانکها بجای اینکه اسم ائمه رو بذارن روی موسساتمالی، اسامیشیاطین رو بزارن!مثلا بذارن موسسهمالی شمر، بانک حرمله، صندوق مالییزید یا بانکابلیس...