2777
2789

کمک کاری

تاپیکشم زدم

ما به شهر دیگه ایم اما پدرشوهرم و مادرشوهرم همه کاراشونو میزارن تا شوهرم بیاد😐

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
کمک کاری تاپیکشم زدم ما به شهر دیگه ایم اما پدرشوهرم و مادرشوهرم همه کاراشونو میزارن تا شوهرم بیاد ...

همین دیگه!

خانواده ی شوهر منم شهر دیگه هستن

دقیقا همین حالته

دو تا پسر دیگه هم دارن

اما این وسط شوهر من پیغمبر خوبیهاست فقط😫😫😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه! خانواده ی شوهر منم شهر دیگه هستن دقیقا همین حالته دو تا پسر دیگه هم دارن اما این وسط ...

شوهر من كلا انگار فرشته نجات 

خونوادش 

خرجي مادر بده 

كلا اقا با كار ازواج كرده 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
همین دیگه! خانواده ی شوهر منم شهر دیگه هستن دقیقا همین حالته دو تا پسر دیگه هم دارن اما این وسط ...

پدر  و مادرشونن

افتخاری بالاتر از کمک به بزرگتر  و والدین ؟

مطمئن باشید شعار نمیدم ؛ و مطمئنتر باشید که خدا بهتربن جای ممکن برای همسرتون جبران میکنه تمام خوبی هاش رو

و صبوری شما رو هم

ببخشید اگه نظرم باعث آرامش قلبتون نیست . شرمنده 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

شوهرت بچه اوله؟؟؟

منم ی برادر شوهر دارما

اینسری برادرشوهرم زده ماشین پدرشوهرمو چپ کرده

بعد شوهرم اومده دردسراشو بکشع

ینی دیگه نمیدونم چی بگم

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
شوهر من كلا انگار فرشته نجات  خونوادش  خرجي مادر بده  كلا اقا با كار ازواج كرده&nb ...

الان شوهرم خونه ی مامانش تو شهرستان خوابیده 

و من با بچم خونه ی مامانم هستم تو شهرخودمون، اما دریغ از خواب که یه لحظه به چشمم بیاد

فکر و فکر و فکر و بی خوابی و... 

الان شوهرم خونه ی مامانش تو شهرستان خوابیده  و من با بچم خونه ی مامانم هستم تو شهرخودمون، اما ...

خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه

منم الان حالت شمام و همسرم نیست... ولی مشکل فشار خون دارم و سردرد و برای همین بیدارم

فکر و خیال برای چی ؟ چرا به خودتون سخت میگیرید ؟

یا شما هم با همسرتون برید یا اگه شرایطش نبوده پس بیخیالی طی کنید . حرص و جوش زدن برای این مسائل اصلا ارزش نداره اینو وقتی دور از جونتون مثل من دچار چند نوع مشکل شدین میفهمین ... حرص و جوش و فکر و خیال فقط سلامتی رو ازتون میگیره و بعدا حسرتش رو میخورید

پدر  و مادرشونن افتخاری بالاتر از کمک به بزرگتر  و والدین ؟ مطمئن باشید شعار نمیدم ؛ و م ...

ای کاش فقط والدینش بودن!!!

چون جاری بزرگم پیش اونا زندگی می کنه 

و

مادرشوهرم به خاطر مریضی نمی تونه حرف بزنه

همه ی مراودات و مشورت ها و زنگ ها و کمک های شوهرم به جاریم ختم میشه

جاریم دو تا دختر داره و بزرگتر از شوهرمه

اما بدجوری روی اعصابمه که انقد به شوهرم زنگ می زنه😣😣😣

خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه منم الان حالت شمام ولی مشکل فشار خون دارم و سردرد و برای همین ب ...

حرفتون خیلی متینه

اما متاسفانه من خیلی جوشی و عصبی هستم

از طرفی حداقل یه شب در ماه همینجوری تا صبح کلنجار می رم و بی خوابی می کشم

وقتایی که با شوهرم قهرم😔

نمی دونم چرا هیچ پیشرفتی نمی کنه روابطمون😥

روز به روز من از خانوادش بیشتر فاصله می گیرم و اون پنهون کاری هاش و رابطش باهاشون بیشتر میشه😥

اصلاً این وضعیت رو دوست ندارم

شوهرت بچه اوله؟؟؟ منم ی برادر شوهر دارما اینسری برادرشوهرم زده ماشین پدرشوهرمو چپ کرده بعد شوهرم ...

شوهرم پسر وسطه

پسر اولی که گفتم بی سواده و مشکلدار

پسر سومی تحصیلکرده و دکترا و با زنش تهرانه! 

کمک می کنه ولی خیلی خیلی کمتر از شوهرم

به قول شما میگن، این نمی تونه، سرش شلوغتره😒😒😒

نسبت به جاریتون حساسیت به خرج ندین

و هیچ نوع فکر منفی نکنید؛ فکر منفی خودش یه نوع تفکر پیش زمینه س که شما بهش انرژی میدین تا پیش بیاد ! 

در ضمن از قدیم گفتن مو می افته توی کاسه ی آدم وسواس ؛ پس بازم حساس نباشین

حتما شرایط اینطوریه که جاریتون زنگ میزنه و مجبوره 

روی خودتون کار کنید

به همسرتون گیر ندین تا چیزی رو ازتون مخفی نکنه 

باهاش دوست صمیمی باشین تا حتی رازهای خانواده ش رو هم به مرور براتوت بازگو کنه

سخت نگیرید اگه بخوایین میشه

منم اوایل مثل اسفند روی آتیش بالا و پایین میپریدم چون با خانواده شوهرم قطع رابطه شدیدی بودیم 

ولی مشاورم گفت بذار بره 

هر چی حساس بشی بدتره حتی مخفیانه میتونه بره

بعد مدتی هم گفتم خب رفت ک رفت ! نخریدمش که بنده زرخرید منم نیست اونم آدمِ ...

به هر حال از مشاور برای بهتر شدن نظم فکریتون کمک بگیرید

نسبت به جاریتون حساسیت به خرج ندین و هیچ نوع فکر منفی نکنید؛ فکر منفی خودش یه نوع تفکر پیش زمینه س ...

صد در صد فردا میرم پیش مشاورررر

از این می سوزم که احساس می کنم بهبود روابطمون فقط برای من مهمه و برای شوهرم همین زندگی خوبه

احساس کمبود محبت شدیدی می کنم

ماه پیش قبول نکرد بیاد پیش مشاور

اما این دفعه نمیشه،  من دیگه نمی دونم چی درسته، چی غلط

یه بار فک می کنم خونوادش خوبن

یه بار فک می کنم مصیبتن

یه بار قطع رابطه می کنم

یه بار آشتی 😌😌😌

مرسی از همدلیتون🙏