2777
2789
عنوان

خدایا یعنی میشه...

1589 بازدید | 22 پست

خدایا یعنی میشه محرم سال دیگه با نی نیم بریم بیرون؟  

امشب یه نی نی ناز دیدم که یه لباس خیلی ناز تنش بود 

برام دعا کنید نی نیم دخمل شه و یه همچین لباسی رو تنش کنم و با هم بریم دسته ها رو نگاه کنیم😢😢😢

دعا کنید نی نیم سالم بیاد پیشم و دخمل باشه  

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

ان شاالله که بحق باب الحوائج علی اصغر (ع) دامنت تا سال دیگه سبز بشه

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😍😍منم دوتابلوز استین‌کلوش  مشکی خوشگل  دوختم واسه دخترام😊خدا قسمت همه بکنه ازین گلها...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
انشالله عزیزم به مراد دلت میرسی چه خوش سایقه هم هستی😚

خیلی ممنونم 

به پای شما که مطمئنن نمیرسه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم😍😍منم دوتابلوز استین‌کلوش  مشکی خوشگل  دوختم واسه دخترام😊خدا قسمت همه بکنه ازین گل ...

خوش بحالت😢😢😢😢