2777
2789
عنوان

درد زیر شکم+خشکی واژن،خستگی،

276 بازدید | 6 پست

با چند علامت دیگه ولی تست دادم منفی ده روز از موعد پری گذشته بار اول اینجور میشم در اقدامم واسه نی نی ولی درد زیر شکم امونم بریدم کمک کنید؛اشتهام بیشتر شده غذا زیاد میخورم ده روز گذشته ولی منفی  شد تستم  کمکم کنید خواهشا کسی هس درد زیر شکم داشته و منفی در اومده تستش بعده ده روز؟اصلا کسی هس بعد روز تست داده ومنفی در اومده و بعدچندروز مثبت شده ؟

من بودم. برو آزمایش بده یجا معتبر. چون من آزمایش یجا خصوصی و تازه کار دادم منفی شد. فرداش یجا دیگه دادم مثبت بود

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
من بودم. برو آزمایش بده یجا معتبر. چون من آزمایش یجا خصوصی و تازه کار دادم منفی شد. فرداش یجا دیگه د ...

تست دادی منفی در اومد بعد چند روز میشه توضیح بدی چ جوریه بوده از اول تست تا موقعی که فهمیدی بارداری درد زیر شکم داشتی؟؟سابقه عفونت داشتی؟درد چطور بود طول روز؟چند روز طول کشید ممنون میشم توضیح بدی خیلی لازممه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست دادی منفی در اومد بعد چند روز میشه توضیح بدی چ جوریه بوده از اول تست تا موقعی که فهمیدی بارداری ...

تا ده روزتستام منفی بود.بعدم ی حاله کمرنگ.بعد آز دادم منفی بود. باز فرداش ی جا دیگه آز دادم مثبت شد. درد زیرشکم شبیه پریودی داشتم تاسه ماه. شدید گشنم میشد.اما نمیتونستم غذابخورم به زور زیتون و ترشی میخوردم.

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.