2777
2789
عنوان

چجوری بدون دارو فولیکول بالغ داشته باشیم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3948 بازدید | 48 پست

خانم ها من از تجربیات خودمو خواهرم میگم برااقدام که همون دفعه ی اول گرفت برادوتامونم,شاید بدردتون خورد,اول اینکه سه ماه قبل از اقدام به هیچ عنوان نذارید شوهرتون بره استخر یا خودشو باآبگرم بشوره ,چون آبگرم اسپرمو میکشه ,تواین سه ماهم باآب سرد خودشوبشوره چون اسپرم قوی میشه,مصرف فلفل سیاه بالا باشه,ترشیجات نخورید,گرمیجات مث خرما و شیره ی انگورزیاد مصرف بشه,لبنیات سردیه,ورزش و وزن کم خوبه,حتی شده برقصید,فولیک اسید اصلا فراموش نشه فقطم سه ماه,هم مرد هم زن بخوره,ویتامین cخیای خوبه,توپرتقالوکیوی زیاده اگه فصلشون بود قرص جوشانشو بخرید دوتاتونم بخورید,دارچین خییییلی خوبه مخصوصا باعسل,مصرف دارچین زیادباشه,مصرف پیازوسیر زیاد باشه,تواین سه ماه پریود شدین از دستمال نخی استفاده کنید جای پد,حالا تو شهرما یه طب سنتی هست کارش حرف نداره ,برافولیکول یه شربت میده تاسه ماه اثرش میمونه توبدن نیازی هم نیس روز تخمک گذاری اقدام کنی چون انقدر داروش قوی هس برافولیکول که از اتمام پریود تاآخرماه میتونی اقدام کنی,ولی کسی ک بدون دارو میخواد باید یکماه قبل از اقدام نزدیکیش خیلی کم باشه تا اسپرم و فولیکولا ضعیف نباشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تخم هویج بخورم و دکترم برم دارو بده مشکلی پیش نمیاد؟الان مطمئنا روزی ی دونه کلومفین رو میکنه دو ...

نه اصلااااااااااااااااااااااااااااا اندازه فولی به کلومفین ربطی نداره اون تعداد فولی رو زیاد مبکنه فقط

برا بزرگ کردنش آمپول مینویسه هاش ام جی

ذخیره تخمک دادی؟ ببینی ذخیره ت تموم نشده باشه؟

عزیزم ۲۱سالمه ذخیره تخمک چیه ؟میشه توضیح بدی

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
دارو میخوری شما؟

نه،دکترم گفت فعلا لازم نیست،یدوفولیک و ویتامین E, و یه قرصی به ایم Pregnacare Conception که کلا ویتامینه و به بارداری کمک میکنه ،اگه تونستی تهیه کن بخور میگن خیلی خوبه

شما سونو برای فولیکول داده بودین ؟

نه فقط سونو دادم گفتن تنبلی نداری

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
من ماه قبل اینکه باردار بشم فقط ۵روز خوردم ماه بعدش حامله شدم

خب باشه گلم مبارکه شما نیازتون و مشکلتون بسته به اون بود

برا همه جواب نمیده هرکی ی جور متفاوت مشکل داره پیاز برا مشکل استاتر کاری نمیکنه 

من ماه قبل اینکه باردار بشم فقط ۵روز خوردم ماه بعدش حامله شدم

خداروشکر عزیزم

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
خانم ها من از تجربیات خودمو خواهرم میگم برااقدام که همون دفعه ی اول گرفت برادوتامونم,شاید بدردتون خو ...

شما کدوم شهرید

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
خانم ها من از تجربیات خودمو خواهرم میگم برااقدام که همون دفعه ی اول گرفت برادوتامونم,شاید بدردتون خو ...

چه سخته😐

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
چقد بخورم مثلا؟چجوری میخورن و دم میکنن؟ناشتا باشم یا نه؟بعدش اینکه اگه شوهرم مشکل اسپرم داشته باشه چ ...

ی قاشق تخم هویجو با اب سرد بشور اول مثلا بریزش تو صافی چایی. بشور بریزتو لیوان آب جوش بریز بذا دم بکشه بعد ی قاشق عسل بریز که بتونی بخوری تلخه 

صب بخور زمانش خیلی فرق نمیکنه

برا شوهرتم. ویتامین سی بهترین گزینه س

ویتامین ای هردوتون

شیره ی خرنوب و ژل رویال خاکشیر و عرق کاسنی و عرق خارخاسک برای شوهرت

کدوم شهرین؟

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
ی قاشق تخم هویجو با اب سرد بشور اول مثلا بریزش تو صافی چایی. بشور بریزتو لیوان آب جوش بریز بذا دم بک ...

خیلی ممنون,من یه دختر سه ساله دارم برا اولی زود باردار شدم سه چهار ماه طول کشید کلا

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤