2777
2789
عنوان

چجوری بدون دارو فولیکول بالغ داشته باشیم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3957 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر می‌کنم اندازه برای باروری خوب باشه.ایشاله که این ماه نی نی دار میشی

نشدم که گلم.امروز روز دوممه.دوباره باید دارو بخورم

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
با ی دونه کلومفین رسید به دوازده.دو سال پیش بدون داروز روز 7 پری ی بار سونو دادم گفت ریزن

فقط و فقط تخم هویج بخور از الان 

فک کنم روز اولته آره؟

تا میتونی آب هویج بخور تا میتونی 

بعد روز یازده برو سونو واژینال اگ دیدی باز اندازه مثلا 15 بود 14 بود تا سه روز برو بادکش بنداز رو تخمدانهات بزرگ کنه بیا بگو اگ جواب گرفتی

ولی الان برو عطاری تخم هویجو بخر دم کن بخور

فقط و فقط تخم هویج بخور از الان  فک کنم روز اولته آره؟ تا میتونی آب هویج بخور تا میتونی  ...

دیروز عصر یه لک داشتم امروز شروع شد وبی خیلی کمه

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

اگه تخم هویج بخورم و دکترم برم دارو بده مشکلی پیش نمیاد؟الان مطمئنا روزی ی دونه کلومفین رو میکنه دو تا!

اصلا اونم پرولاکتین رو میبره بالا آدم خودشم نمیفهمه باید چن ماهم واسه اون علاف شی

من ماه قبل اینکه باردار بشم فقط ۵روز خوردم ماه بعدش حامله شدم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
نشدم که گلم.امروز روز دوممه.دوباره باید دارو بخورم

اشکال نداره فدات شم.

منم این ماه ماه اول اقداممه،وای چشم آب نمیخوره!منم مشکل شما رو دارم،تو سونوهای قبلیم فولیکول ۱۳ داشتم که کمه.حالا فردا میرم سونو که روز ۱۴.دکترم میگفت اگه فولیکول بالغ نداشتی تو سونو بازم نزدیکی هاتو داشته باش،ناامید نشو،دوباره تلاش کن

من که این ماه کلومفینم خوردم اما فولیکول نداشتم چه کنم    

شما قبل از دارو دو سه ماهی فقط تا میتونی گرمی جات بخور.و بادکش کن شاید نتیجه داد

اشکال نداره فدات شم. منم این ماه ماه اول اقداممه،وای چشم آب نمیخوره!منم مشکل شما رو دارم،تو سونوهای ...

دارو میخوری شما؟

گل پری فقط تخم هویج دم کن بخور اگ فولیهات کوچیک میشن 5 روز هر روز تخم هویجو دم کن بخور هویجم خودشو ...

چقد بخورم مثلا؟چجوری میخورن و دم میکنن؟ناشتا باشم یا نه؟بعدش اینکه اگه شوهرم مشکل اسپرم داشته باشه چی خوبه؟

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤