2777
2789
يعني چي؟ دروغه مگه من منظور شما رو نگرفتم

اره قربونت برم...

پرچم اهالی موصل آتیش زدن ک خیلیاشون از طرفداران سفت و سخت صدام هستن و یا پولای انگلیس تو جیباشونه

انگلیس برای اینک اربعینو کم جمعیت کنه این حربه رو کشیده ...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سال تو خونه ام و همه میرن....😔😔😔

از خونه ات با دل پاک هر روز به امام سلام کن و عین یک مسلمان واقعی زندگی کن خود امام یه روزی به دیدن ت میاد. سعی کن به بچه هات یاد بدی اخلاق یعنی چی اون وقت از صدتا اربعین بهتره

من از کسایی که رفتن خواستم بیان نظر بدن  قصدم انشاالله رفتنه  هر کاری اراده میخواد خدا ک ...

التماس دعا.ان شاالله سفری آسونی و راحتی داشته باشید

از برکت کربلا بچه هاتونم استفاده کنند

اصلا توجه نکنید بهونه ها رو.

همون افرادی اند که هزارتا خرج ک عیش وونوش دارند..نگران ترکیه رفتن و دبی رفتند که حسرت نشه به دلشون

کربلا و حج و مکه خار میشه تو چشمشون...دم از انسانیت و برابری دارند اما عرب براشون سنگین شده..این ادمها تو طول تاریخ زیاد بودند..

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
اره قربونت برم... پرچم اهالی موصل آتیش زدن ک خیلیاشون از طرفداران سفت و سخت صدام هستن و یا پولای ان ...

بله شما و كيشان شما هميشه اينطوري درست ميگين ، فكر نكنم هنوز انقد كور شده باشم كه نفهمم پرچم كجا بود 

بهر حال شما و عراقي ها را خدا براي هم حفظ بنمايد انشالله

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
التماس دعا.ان شاالله سفری آسونی و راحتی داشته باشید از برکت کربلا بچه هاتونم استفاده کنند اصلا ...

بله همون عربي كه ١٤٠٠ سال پيش كلي ايراني و سر بريد و سخيف و خارش كرد 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
التماس دعا.ان شاالله سفری آسونی و راحتی داشته باشید از برکت کربلا بچه هاتونم استفاده کنند اصلا ...

تمام دغدغه برخی ادما گرفتن جشن و ماهگرد شده و گرفتن عکس و پست کردن تو اینستا

نمیدونم این عشق به اهل بیت ع رو به چه دلیل کتمان میکنیم و از بروز دادن فطرت پاکمون که این چنین معنویات رو میطلبه میترسیم.....

پیاده روی اربعین به لطف ارباب هر سال پرشورتر خواهد شد. و کسی را یارای مقابله با این اراده ی قوی نیست. بزار فکر کنن عجب آدم های بی فکری اما یکی از ثواب های بزرگش به جون خریدن سختیشه. هرچند میگن هر سال بهتر میشه و توی مسیر کلی موکب هست. من خیلی دلم میخواد برم ولی همسرم موافق نیست با بچه . اگه همراه بود شاید خیلی سخت نمیشد. 

دلم گرفت از خوندن پست ها ؛ عزیزم اونا نمیدونند که تو فکر و قلب تو چی میگذره. مهم نیست وقتی امام حسین طلبیده باشدت.

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
پیاده روی اربعین به لطف ارباب هر سال پرشورتر خواهد شد. و کسی را یارای مقابله با این اراده ی قوی نیست ...

وای دلم خون شد ازین همه بی معرفتی به امام حسین

عزیزم انشاالله قسمتت میشه برای خدا کاری نداره

وای دلم خون شد ازین همه بی معرفتی به امام حسین عزیزم انشاالله قسمتت میشه برای خدا کاری نداره

آره واقعا که دل آدم خون میشه😢😔. ولی این جور نمیمونه، شروع شده، با همین پیاده روی اربعین بزرگترین اجتماع بشری روی زمین. اراده ی خدا فوق اراده هاست.

دلم پیش حضرت ربابه، ازش راهنمایی و کمک بخواه

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
گرد و غبار مسیر شفا !!! خانوم بچه هات مریض میشن این چه جور اعتقادیه. پسرخاله من دوران طرح پزشکیش ت ...

عزیزم من ازینکه تو اون دنیا به خاطر بی حجابیم بسوزم بیشتر میترسم تا اینکه از حوادث و بیماری های احتمالی هراس داشته باشم

نه کارهای عراقی ها خبرگزاری های رسمی کشور تایید کرده فرارو رو بخونید

من برات لیست میکنم اسم هتل های که ارتباط کاری نزدیک باهاشون داشتم نه یک هتل نه دوتا..حداقل 15 هتل..از جواهری..هتل سایه...هتل ایساتیس و....

اثبات حرفم شرکت پرشین گلف وابسته به سازمان بازنشستگی که نماینده شرکت در مشهد بودم

در قانون هتلداری به هیچ عنوان اجازه اینکه یک اقا و خانوم که مدرک شناسایی نداشته باشند در یک اتاق کلا ممنوع ..اجازه رفتن به طبقات اصلا نداره..فقط لابی هتل.. و در مشهد بشدت این ماجرا سختگیرانه اجرا میشه

و رسپشن هتل و مدیریت داخلی هتل بازخواست میشه و پلمب میشه و هیچ وقت این ریسک نمیکنند..

خود من یک مهمان در هتل تحت گرانتی مون داشتیم که زوج مسن بودند...و خانم کارت شناسایی نداشت ..به هیچ عنوان هتل اجازه نداد.!!!

و اتاق جدا داد..

اما در مورد این اتفاق مشهد..یک مهندسی فکری و سیاسی مذهبی صورت گرفت

و باید یک سند و اتفاقی رقم میخورد.. و یگ مسافرخانه و یک هتل اپادتمان در خیابان طبرسی و دانش شرقی مشهد دچار سواستفاده جنسی شد و عرضه جنسیتی ایدانی در کار نبود..

افرادی که تو بطن ماجرا نیستند یعنی همین!!

خبر و پروژه ی که از کشور سعودی و لندن و مجله گاردین اغاز بشه

ته اش معلوم چه خبره !! 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم