2777
2789
همین امیدواری تون عالیه خدا همین توکل رو از شما میخواد بقیش با خودشه

اره امیدم ب خودشه دستمو میگیره ان شاالله 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهریه اش چه قدره من الان دخترم چهار سالشه میشه برد

اره حتمامیشه برد شهریشون کمه خیلی کمتراز مهد معمولیه اجیم میبرد ماهی 60 من پارسال پسرمو ماهی50سه روز درهفته میبزدم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
اره حتمامیشه برد شهریشون کمه خیلی کمتراز مهد معمولیه اجیم میبرد ماهی 60 من پارسال پسرمو ماهی50سه روز ...

چه. قدر عالی بعد چی یاد میدن بهشون

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
انشاالله جور میشه پول خونه رو خدا یهو میزاره تو دستمون برای مهد قران میتونی از مدرسه در مساجد استفا ...

فدای محبتت انشالله عزیزم 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
عزیزم مربی قرآن چه جوری پیدا کنم

سلام شرمنده با تاخیر پاسخ دادم.  

من دخترم رو له خاطر شاغل بودنم از سن 2/5سالگی مهد فرستادم.  البته مهد های خصوصی.  چون خیلی بهتر هست و قابل اعتماد.  

امسال که پیش 2رو خوند.  بعد از ظهر ها به صورت جداگانه سه روز در هفته به مدت هر جلسه یک ساعت کلاس های بیت الحفاظ و یا همون مهد های قرآنی فرستادم برای آموزش الفبا.  البته فقط بچه ها باید بتونن بخونن.  به هیچ عنوان نوشتاری نباید آموزش ببینن قبل از دبستان.  

و خدا رو شکر دخترم قبل از مدرسه که امسال میره کلاس اول سواد قرآنی داره.  و ان شااله میخوام برای حفظ قرآن ادامه بده.